fbpx

The R.O.C., 1η μέρα: Παναγόπουλος και Σαμαράς στην δεύτερη και τρίτη θέση – Πρώτη η Περουβιανή Ζίμερμαν

The R.O.C., 1η μέρα: Παναγόπουλος και  Σαμαράς στην δεύτερη και τρίτη θέση – Πρώτη η Περουβιανή Ζίμερμαν

Με δίωρη καθυστέρηση λόγω ελαφρών ανέμων ξεκίνησε χθες (15/11) στην Λεμεσό η διοργάνωση “The R.O.C.”, με την Αράντζα Ζίμερμαν να προηγείται ύστερα από τρεις διαδρομές και τους Ιάσωνα Παναγόπουλο και Στέφανο Σαμαρά να ακολουθούν.

Ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο ιστορίας της κλάσης Optimist, στην Κύπρο, -όπως- αναφέρει ο διοργανωτής όμιλος- ξεκίνησε χθες με τους πρώτους επίσημους Αγώνες του 2022 Chesva 2.0 Regatta of Champions – The R.O.C..  Μετά από χρόνια σχεδιασμού, οι διοργανωτές του The R.O.C. το έκανε πραγματικότητα.

Η εκκίνηση δόθηκε με δύο ώρες καθυστέρηση, στις 14:00, λόγω των ελαφρών ανέμων που συνεχίστηκαν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Χρησιμοποιώντας τη διαδρομή Όρτσα – Πρίμα, 3 ιστιοδρομίες ολοκληρώθηκαν και όπως αναμενόταν, υπήρξαν διαφορετικοί νικητές.

Ο στόλος ήταν μαζί σε όλους τους αγώνες και κανένας ιστιοπλόος δεν κατάφερε ποτέ να ξεχωρίσει.  Εντυπωσιακό θέαμα με τα πολύχρωμα πανιά και σκάφη που μπορούσαν να αναγνωριστούν ακόμη κι από την ακτή.

Το Metasail Tracking λειτούργησε άψογα και όλοι οι αγώνες μεταδίδονταν ζωντανά από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία – Live Streaming Team

Πίσω στο διαγωνισμό, η Αράντζα Ζίμερμαν (Περού) έδειξε τη μεγαλύτερη συνέπεια για την ημέρα και προηγείται μετά την ολοκλήρωση των 3 ιστιοδρομιών, της πρώτης μέρας, ακολουθούμενη από τον Ιάσων Παναγόπουλο και τον Στέφανο Σαμαρά.  4ος είναι ο Αρτούρ Μπακ (Bραζιλία) και 5ος ο Τράβις Γκρίνμπεργκ (ΗΠΑ).  Οι Αλμπέρτο Αβαντσίνι (Iταλία), Χουάν Μπενασάρ (Ισπανία), Ιωάννης Τουρνής, Εμμανουήλ Βόμβυλα και η Τζοάνα Φρέιτας (Βραζιλία) κλείνουν την πρώτη 10άδα.

Περισσότερος άνεμος αναμένεται σήμερα, μαζί με πολύ συναρπαστικό ιστιοπλοϊκό ανταγωνισμό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα