fbpx

31η Athens International Sailing Week 2022: Άρχισαν οι “μάχες” για τις εθνικές ομάδες

31η Athens International Sailing Week 2022: Άρχισαν οι “μάχες” για τις εθνικές ομάδες

Με άσσους ξεκίνησαν στα 49er οι Παύλος Καγιαλής-Γιάννης Ορφανός του ΙΟΠ στην «31η Athens International Sailing Week», που αποτελεί και πανελλήνιο αγώνα για τις ολυμπιακές κλάσεις, καθώς και κριτήριο για τις εθνικές ομάδες. Μετά τις τρεις πρώτες κούρσες, 2οι είναι οι ΔολιανίτηςΓιωτόπουλος (ΝΟΘ/ΙΟΠ) με 6β.π. (2, 2, 2) και 3οι οι ΤσουλφάςΡοδουσάκης (ΙΟΠ) με 9β.π. (3, 3, 3).

Στην κλάση ILCA 7 που φιλοξενεί ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου, προηγείται μετά από 2 κούρσες ο Δημήτρης Παπαδημητρίου του ΝΟΒ με 3β.π. (2, 1). Δεύτερος είναι ο Γιώργος Παπαδάκος του ΝΟΠΦ με 4β.π. (1, 3) και τρίτος ο Παναγιώτης Σπανός επίσης του ΝΟΠΦ με 9β.π. (3, 6).

Στα ILCA 6 πρώτη είναι μετά από 2 κούρσες η Ευαγγελία Καραγεώργου του ΝΟΒ με 3β.π. (2, 1), δεύτερη η Αργυρώ Κουράβελου (ΝΟΒ) με 5β.π. (3, 2) και τρίτη η οικοδέσποινα Ελισσάβετ Ηλιοπούλου με 7.π. (4, 3).

Με πρωτιές στις δύο πρώτες κούρσες στα 470 mixed μπήκαν οι Βασίλης Παπουτσόγλου – Αιμιλία Τσουλφά (ΝΟΠΦ/ΙΟΠ). Τα 470 φιλοξενούνται στον ΙΟ Πειραιώς ΔΕΗ, στον οποίο εντάσσεται και το πλήρωμα των ΓουργιώτηΣουλιώτη που είναι 2οι στην γενική με 5 β.π. (3, 2). Τρίτο είναι το σκάφος των Γιαννούλη Λάμπη-Ελένη (ΙΟΠ) με 7 β.π. (4, 3).

Να θυμίσουμε πως η «Athens International Sailing Week» είναι το παλιό «Eurolymp» και έχει μοιραστεί από την ΕΙΟ σε πέντε ομίλους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα