fbpx

31η Athens International Sailing Week 2022: Εκκίνηση στο Σαρωνικό

31η Athens International Sailing Week 2022: Εκκίνηση στο Σαρωνικό

Πρεμιέρα αύριο για την «31η Athens International Sailing Week 2022», που διοργανώνει η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία με την συμμετοχή 400 σκαφών και 440 αθλητών από 7 χώρες.

Πέραν των Ελλήνων και Κύπριων αθλητών θα συμμετάσχουν ιστιοπλόοι από Βουλγαρία, Ουγγαρία, Κροατία, Μαλαισία και Βερμούδες. Ιδιαίτερα, όμως, για τα ελληνικά πληρώματα ο αγώνας είναι ακόμη πιο σημαντικός καθώς αποτελεί αγώνα πρόκρισης για τον καταρτισμό των εθνικών ομάδων, ενώ ταυτόχρονα θα γίνουν τα πανελλήνια πρωταθλήματα των ολυμπιακών κατηγοριών.

Η «31 η Athens International Sailing Week» χωρίζεται σε δύο φάσεις. Πρώτα θα διεξαχθούν οι ολυμπιακές κατηγορίες και αμέσως μετά οι διεθνείς. Ο αγώνας ολοκληρώνεται στις 13 Νοεμβρίου.

Πέντε ναυτικοί όμιλοι οι Ν.Ο.Π. Φαλήρου, Ν.Ο. Καλαμακίου, Ν.Ο.Ε., Ι.Ο.Π. ΔΕΗ και Ν.Ο.Κ. Βουλιαγμένης έχουν μοιραστεί το έργο της διοργάνωσης των αγώνων. Ο Ν.Ο. Καλαμακίου θα διοργανώσει τα ILCA 6 γυναικών (20 σκάφη) και ILCA 7 ανδρών (32), ο Ι.Ο.Π. ΔΕΗ τα 470 mixed (6) και τα 49er (3) και ο Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης τα iQFOiL ανδρών – γυναικών (9).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα