fbpx

«Ύδρα 2022»: Γλυκιά νίκη για το Sugar του Αλέξανδρου Αθανασίου (pic)

«Ύδρα 2022»: Γλυκιά νίκη για το Sugar του Αλέξανδρου Αθανασίου (pic)

Το Sugar του ΝΑΣ με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Αθανασίου πήρε την γλυκιά νίκη στον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης «ΥΔΡΑ 2022» που ολοκληρώθηκε το τριήμερο με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας.

Οι νικητές είχαν 3 β.π. τερματίζοντας 2οι στην πρώτη ιστιοδρομία και 1οι στην 2η κούρσα, έναντι 7 β.π. (4, 3) του Aristofani του ΝΟΕ με Κυβερνήτη τον Νίκο Σινούρη. Τους ίδιους βαθμούς συγκέντρωσαν και οι παγκόσμιοι πρωταθλητής Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής με το Velos -Eurobank Private Banking (3, 4) ενώ συνολικά μετείχαν 28 πληρώματα.

Ο αγώνας είναι για σκάφη καταμετρημένα κατά ORCi, ORC CLUB και ORC Double Handed και περιλαμβάνει τρία σκέλη. Η 1η ιστιοδρομία αφορά στην κάλυψη της διαδρομής Φάληρο- Ύδρα, μήκους 36 νμ περίπου, ακολουθεί ο τοπικός αγώνας Ιnshore στην Ύδρα για τα σκάφη ORC Performance, μήκους διαδρομής 8 – 18 νμ περίπου και π αγώνες κλείνει με την ιστιοδρομία Ύδρα – Φάληρο, μήκους διαδρομής 36 νμ περίπου.

https://istioploia-anoiktis-thalassas.apexsports.gr/2022/11/01/ydra-2022-oi-aponomes-ton-epathlon-pics/?_thumbnail_id=441

Η απονομή επάθλων στους νικητές του 1ου σκέλους του Αγώνα «ΥΔΡΑ 2022», έγινε το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 στην Ύδρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα