fbpx

Πανελλήνιο J/24: Το Aurora – Σπανόπουλος του ΝΟΠΦ νίκησε στο Τυμπάκι (pic)

Πανελλήνιο J/24: Το Aurora – Σπανόπουλος του ΝΟΠΦ νίκησε στο Τυμπάκι (pic)

Με ολοκληρωμένες τις 6 από τις 9 προγραμματισμένες κούρσες τελείωσε η Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σκαφών J/24 που διεξήχθη στον Κόκκινο Πύργο από τον ΝΟ Τυμπακίου.

Το Aurora – Σπανόπουλος του ΝΟΠΦ πήρε την νίκη με 9 β.π. (1, 1, 1, 1, 4, 1) και ακολούθησαν το σκάφος ΕΥΝΙΚΗ Ι του ΙΟΑΝ με 14 β.π. (3, 3, 2, 3, 1, 2) και το J MANIA του ΝΟΠΦ 16β.π. (2, 2, 4, 2, 3, 3). Η Ελληνική Αστυνομία ήταν 4η με 22 β.π., το ΜΙΝΟΑΝ SPIRIT 5ο με 30β.π. και 6ο το MINOAN WIND με 38β.π.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν συμβάλλοντας έτσι στην πραγματοποίηση ενός επιτυχημένου αγώνα. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και εθελοντές, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσαμε να διοργανώσουμε με επιτυχία τον αγώνα! Τέλος, συγχαρητήρια στα πληρώματα που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις δείχνοντας έτσι το υψηλό επίπεδο που κατέχουν σε αγώνες σκαφών κλάσης J/24! Ραντεβού στους επόμενους αγώνες», αναφέρει ανακοίνωση του διοργανωτή ΝΟ Τυμπακίου.

Αρωγός, διευκολύνοντας τις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις των αθλητών, ήταν οι Μινωϊκές Γραμμές και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Λουκάς Σιγάλας, ο οποίος συμμετείχε στην τελετή απονομής, βράβευσε τους Νικητές των πρώτων θέσεων, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ σημαντικό να μεταδοθεί στον κόσμο της ευρύτερης περιοχής της Κρήτης η αγάπη για τη θάλασσά και την ιστιοπλοΐα, καθώς η ανάπτυξη του ναυταθλητισμού, προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό άσκησης, δημιουργικής ενασχόλησης με το φυσικό περιβάλλον και φυσικά διασκέδασης. Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ανέκαθεν επικροτούσαν τέτοιες δράσεις και πρωτοβουλίες, αποτελώντας ένθερμο υποστηρικτή τους».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα