fbpx

52 Super Series: Άπνοια στην Βαρκελώνη (vid)

52 Super Series: Άπνοια στην Βαρκελώνη (vid)

Χαμηλά η αδρεναλίνη για την 2η ημέρα του αγώνα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης «52 SUPER SERIES Barcelona Sailing Week», μιας και δεν έγιναν κούρσες λόγω άπνοιας.

Τα πληρώματα των 10 σκαφών που μετέχουν στον αγώνα πέρασαν αρκετές ώρες εν αναμονή και παρότι ο αγωνιστικός στίβος ήταν έτοιμος, ο άνεμος δεν έπιασε τα απαιτούμενα μποφόρ. Η μπουνάτσα στο παραλιακό μέτωπο της Βαρκελώνης ήταν ιδανική μόνο για… βόλτα με το σκάφος, όχι για αγώνες.

Απογοητευτικό για τα πληρώματα το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκαν, καθώς ο αγώνας της Βαρκελώνης, ο 5ος και τελευταίος της σειράς, κρίνει τον τροπαιούχο του 2022 και οι συμμετέχοντες θέλουν κούρσες για να διεκδικήσουν πλασαρίσματα, όχι άπνοια και απραξία.

Η πρόγνωση δίνει καλύτερες συνθήκες για τις επόμενες μέρες και προγραμματίζονται τριπλές κούρσες για να αναπληρωθούν οι χαμένες μιας και έχει γίνει μόνο μια κούρσα την πρώτη μέρα των αγώνων.

Να θυμίσουμε ότι το Αμερικάνικο Quantum Racing πρώτευσε στην εναρκτήρια κούρσα και είναι πρώτο στην γενική κατάταξη της σειράς.

Και τα στιγμιότυπα της 1ης μέρας παρά τα χαμηλά μποφόρ άκρως εντυπωσιακά, κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό της Βαρκελώνης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα