fbpx

ΕΙΟ: Στον “αέρα” οι νομιμοποιήσεις

ΕΙΟ: Στον “αέρα” οι νομιμοποιήσεις

Το μείζον θέμα της νομιμοποίησης των εγκαταστάσεων των ιστιοπλοϊκών ομίλων συζητήθηκε στο πλαίσιο της χθεσινής γενικής συνέλευσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Πρόκειται για είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα για αρκετές εγκαταστάσεις και απασχολεί, αν όχι όλους, αρκετούς ομίλους σε όλη την Ελλάδα, το οποίο ωστόσο δεν έχει ακόμη δρομολογηθεί προς άμεση λύση.

Αφορά στην νομιμοποίηση κτισμάτων που είναι αναγκαία για την σωστή λειτουργία των Ομίλων και οι ιδιαιτερότητες ανά περίπτωση είναι αρκετές. Η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία εδώ και χρόνια προσπαθεί να συμβάλει στην λύση του προβλήματος και έχει ήδη συγκεντρώσει 126 υπογραφές ομίλων, ενώ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με άλλες Ομοσπονδίες, έτσι ώστε όλες μαζί συντεταγμένα να αναδείξουν τι σημαίνει για τα σωματεία, τους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς και τα μέλη η νόμιμη τακτοποίηση του θέματος.

Η διοίκηση της ΕΙΟ έχει έρθει σε επαφή με αρμόδια στελέχη της κυβέρνησης και των κομμάτων με την ελπίδα να βρεθεί σύντομα η χρυσή τομή με τον νόμο περί νομιμοποίησης αυθαιρέτων κτισμάτων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα