fbpx

Παγκόσμιο J/70: Επίσκεψη του Αλβέρτου μία ημέρα πριν την εκκίνηση

Παγκόσμιο J/70: Επίσκεψη του Αλβέρτου μία ημέρα πριν την εκκίνηση

Την επίσκεψη του Πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό δέχθηκαν οι ιστιοπλόοι που μετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα J/70 το οποίο λαμβάνει χώρα στο Πριγκιπάτο.

Ο Αλβέρτος θέλησε να δει τους Κυβερνήτες των σκαφών και τους έκανε έκπληξη με την επίσκεψή του αμέσως μετά την ενημέρωση τους για τα διαδικαστικά ενόψει των αγώνων μια μέρα πριν την εκκίνηση.

Ντυμένος στα χρώματα του παγκοσμίου, αντάλλαξε φιλοφρονήσεις με τους Κυβερνήτες, αλλά μίλησε και με τα μέλη της αγωνοδίκου επιτροπής των αγώνων και κυρίως με τους εθελοντές της διοργάνωσης. Ο εθελοντισμός στις μεγάλες διοργανώσεις στο εξωτερικό είναι σημαντικό κομμάτι στο άθλημα, αλλά και στην Ελλάδα είναι πασίγνωστο πως αν δεν τρέξουν οι εθελοντές κάθε ομίλου… δουλειά δεν γίνεται.

Δεν είναι μόνο τα πριγκιπικά παράσημα που λάμπουν στο Μονακό αυτές τις ημέρες, αλλά και τα πέντε Ολυμπιακά μετάλλια στα Σταρ του Τόρμπεν Γκραλ, το χάλκινο και το χρυσό της Ανν-Μαρί Ρίντομ στα ILCA 6, το χάλκινο της Τάνια Φρανκ στο Ρίο κια τα τρόπαια του Τομάσο Τσιέφι στο America’s Cup. Φυσικά, ο Πρίγκιπας είχε ιδιαίτερη με το πλήρωμα των Μοντεγάσκων στο οποίο ηγείται ο Πιέρ Καζιράγκι, αντιπρόεδρος του Yach Club του Μονακό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα