fbpx

Παναγιώτης Μάντης-Παύλος Καγιαλής: «Πάντα υπάρχουν εκπλήξεις!»

Παναγιώτης Μάντης-Παύλος Καγιαλής: «Πάντα υπάρχουν εκπλήξεις!»

Την ομορφιά του αθλητισμού εξήραν με ανάρτησή τους στα social media οι πρωταθλητές Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής μετά το τέλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ORCi.  

«Τέσσερις ημέρες γεμάτες θάλασσα και έντονο ανταγωνισμό παλέψαμε και τερματίσαμε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης. Η ομορφιά του αθλητισμού είναι ότι πάντα υπάρχουν εκπλήξεις και τίποτα δεν είναι δεδομένο!», αναφέρει το δίδυμο των παγκόσμιων πρωταθλητώ μας, οι οποίοι έκαναν την προσπάθειά τους με το Velos και μοιράστηκαν φωτογραφικά στιγμιότυπα μέσα από τα social.

Κι επειδή, ως γνωστον, η άμιλλα είναι βραβείο, οι Μάντης-Καγιαλής απέδωσαν εύσημα στους νικητές και τους διοργανωτές: «Συγχαρητήρια στους Νικητές, το σκάφος EX OFFICIO με κυβερνήτη τον Πετρόχειλο Γιώργο, στην 2η θέση το σκάφος ARISTOFANI με κυβερνήτη τον Σίμο Καμπουρίδη και στην Τρίτη θέση το σκάφος από την Χίο CODE ZERO με κυβερνήτη τον Μιχάλη Μπελέγρη. Μπράβο στην διοργάνωση και στους ανθρώπους που έφεραν εις περας έναν ωραίο αγώνα με πολύ καλές καιρικές συνθήκες».

Πανελλήνιο Κύπελλο: Στην κορυφή ο Πετρόχειλος (pics)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα