fbpx

Παγκόσμιο ILCA 6, 5η ημέρα: 27η η Σακελάρις, 30η η Μακρή (vid)

Παγκόσμιο ILCA 6, 5η ημέρα: 27η η Σακελάρις, 30η η Μακρή (vid)

Με τρεις κούρσες συνεχίστηκε η πέμπτη ημέρα δράσης στον κόλπο του Γκάλβεστον, στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ILCA 6. Με τον άνεμο να ενισχύεται η κάτοχος χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, η Αν-Μάρι Ρίντομ από τη Δανία ανέβασε την απόδοσή της και με μία έβδομη και δύο πρώτες θέσεις πέρασε στην κορυφή της κατηγορίας των γυναικών.

Η Ρίντομ προηγείται με διαφορά 19 βαθμών ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων της Έμμα Πλέσερτ από το Βέλγιο ενώ ένα ακόμα βαθμό πιο πίσω είναι η Μαρία Έρντι από την Ουγγαρία και Μοντ Ζαγιέ από την Ελβετία. Η ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα Κριστίνα Σακελάρις υποχώρησε στην 27η θέση γενικής ενώ σταθερά στην 30η βρίσκεται η Μαριλένα Μακρή από την Κύπρο.

Η κατάσταση στους άνδρες έχει κριθεί αναφορικά με τον τίτλο καθώς ο Πίτερ Μπάρναρντ από τις Ηνωμένες Πολιτείες με δύο νέες νίκες εξασφάλισε την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Πλησιέστερος αντίπαλός του είναι ο συμπατριώτης του, Χάμιλτον Μπάρκλεϊ, ενώ στην πρώτη τριάδα βρίσκεται ένας ακόμα Αμερικανός, ο Γουίλιαμ Μπέικερ.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα