fbpx

Παγκόσμιο ILCA 6, 4η μέρα: Στην 20η θέση η Σακελάρις, 30η η Μακρή (vid)

Παγκόσμιο ILCA 6, 4η μέρα: Στην 20η θέση η Σακελάρις, 30η η Μακρή (vid)

Με καλές καιρικές συνθήκες στον κόλπο του Γκάλβεστον, στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες για το χρυσό και τον αργυρό στόλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ILCA 6. Η Έμμα Πλάσερτ από το Βέλγιο είναι η νέα πρωτοπόρος στην κατηγορία των γυναικών με την κάτοχο χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, τη Αν-Μαρί Ρίντομ από τη Δανία να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση και να βρίσκεται σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή. Ακόμα ένα βαθμό πιο πίσω βρίσκεται η Βικτόρια Γκολεμπιόφσκα από την Πολωνία.

Η ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα Κριστίνα Σακελάρις υποχώρησε στην 20η θέση γενικής ενώ άνοδο μίας θέσης σημείωσε η Μαριλένα Μακρή από την Κύπρο και πλέον βρίσκεται στην 30η, σε σύνολο 43 αθλητριών που απαρτίζουν το χρυσό στόλο. Θυμίζουμε ότι η Βασιλεία Καραχάλιου που αγωνιζόταν με τα χρώματα της Πορτογαλίας εγκατέλειψε λόγω γαστρεντερίτιδας.

Ο Πίτερ Μπάρναρντ από τις Ηνωμένες Πολιτείες διατηρεί την πρώτη θέση στην κατηγορία των ανδρών για ακόμα μία ημέρα. Η διαφορά από τον πλησιέστερο αντίπαλό του, τον συμπατριώτη του, Χάμιλτον Μπάρκλεϊ, είναι στους οκτώ βαθμούς ενώ τρίτος είναι ένας ακόμα Αμερικανός, ο Γουίλιαμ Μπέικερ, σε απόσταση έντεκα βαθμών από τον πρωτοπόρο.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα