fbpx

Ευρωπαϊκό Masters ILCA 6 & 7: Φινάλε με τους Θεοδωράκη, Χατζησταματίου, Κόντη στις πρώτες 4άδες (vid)

Ευρωπαϊκό Masters ILCA 6 & 7: Φινάλε με τους Θεοδωράκη, Χατζησταματίου, Κόντη στις πρώτες 4άδες (vid)

 To ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ILCA Masters ολοκληρώθηκε με δύο κούρσες στα νερά της Εσκάλα, στην Ισπανία, με μέτριους ανέμους μεταξύ εννέα και δώδεκα κόμβων.

Στην ILCA 7 ο Κροάτης Ματέι Βάλιτς πήρε τη νίκη στην κατηγορία Apprentice (35+) με τον Δημήτρη Θεοδωράκη να καταλαμβάνει την 4η θέση. Στην 9η κατετάγη ο Αριστοτέλης Χατζησταματίου και στην 54η ο Αθανάσιος Τουρής.

Ο Βρετανός Πίτερ Χέρλι επικράτησε σε εκείνη των Masters (45+), με τον Δημήτρη Θεοδωράκη και τον Αριστοτέλη Χατζησταματίου να παίρνουν εκεί τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

 Στην κατηγορία Grand Master (55+) ο Ισπανός Χοσέ-Μαρία Φαν Ντερ Πλεγκ ήταν ο νικητής ενώ στην Great Grand Master (65+) ο τίτλος πήγε στον επίσης Ισπανό Χοσέ-Λουίς Ντορέστε.

Στην ILCA 6 οι τίτλοι πήγαν στους Αλφρέδο Γκόμεθ από την Ισπανία (Apprentice), με τον Αντώνη Κόντη να καταλαμβάνει την 4η θέση και τη Γεωργία Χειμωνά την 24η.

Ο Ζαν-Κριστόφ Λεϊντέ από τη Γαλλία πήρε τον τίτλο στη Masters, ο Ζιλ Κοαντού επίσης από τη Γαλλία στη Grand Masters, ο Τζεφ Λούζμορ από την Αυστραλία στη Great Grand Masters και ο Πίτερ Χέιγουντ, επίσης από την Αυστραλία στη Legends, +75.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα