fbpx

Παγκόσμιο ILCA 6: Η δράση στον κόλπο του Γκάλβεστον (vid)

Παγκόσμιο ILCA 6: Η δράση στον κόλπο του Γκάλβεστον (vid)

Εκκίνηση σήμερα για το φετινό Παγκόσμιο πρωτάθλημα ILCA 6 γυναικών και ανδρών στον κόλπο του Γκάλβεστον, στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα είναι η πρώτη που θα εμφανιστούν και οι τρεις κάτοχοι μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μετά το καλοκαίρι του 2021, η Δανή Άννε-Μαρί Ρίντομ, η Γιόζεφιν Όλσον από την Σουηδία και η Μάριτ Μπρουβμίστερ από την Ολλανδία. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό θα είναι και το τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα πριν τον πρώτο προκριματικό αγώνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα διεξαχθεί την επόμενη χρονιά στην Ολλανδία.

 Σε έναν στόλο γεμάτο από ονόματα που έχουν γνωρίσει την επιτυχία σε Ολυμπιακούς Αγώνες και παγκόσμια πρωταθλήματα, υπάρχουν 86 γυναίκες από 40 χώρες που θα λάβουν μέρος. Από αυτά τα ονόματα ξεχωρίζουν εκείνο της Γαλλίδας Μαρί Μπαρουέ, που πήρε τον τίτλο στο παγκόσμιο κύπελλο του Χέμπελ το 2021 και το ευρωπαϊκό κύπελλο την ίδια χρονιά. Η Πολωνή Άγκατα Μπαρβίνσκα, νικήτρια στην εβδομάδα του Κιέλου το 2021 και παγκόσμια πρωταθλήτρια την ίδια χρονιά ενώ η Ιρλανδή Ιβ ΜακΜάον πήρε φέτος τον παγκόσμιο τίτλο των νεανίδων και τη δεύτερη θέση στο αντίστοιχο παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών.

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία της Βασιλείας Καραχάλιου στα νερά των Ηνωμένων Πολιτειών η οποία παίρνει μέρος στη διοργάνωση με τα χρώματα της Πορτογαλίας!.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα