fbpx

Πανελλήνιο optimist U16 (3η μέρα): Παραμένει στην κορυφή ο Ιάσων Παναγόπουλος (vid)

Πανελλήνιο optimist U16 (3η μέρα): Παραμένει στην κορυφή ο Ιάσων Παναγόπουλος (vid)

Χωρίς αλλαγές στην κορυφή της κατάταξης ολοκληρώθηκε η 3η μέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Optimist U16 που διεξάγεται αυτές τις ημέρες (5-9/10) στις εγκαταστάσεις του Athens International Sailing Center και διοργανώνει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Τα 60 σκάφη του “χρυσού” στόλου έτρεξαν το Σάββατο (8/10) τρεις ιστιοδρομίες σε μια μέρα με βόρειους ανέμους (5-13) με πολλές αλλαγές στη διεύθυνση και την ένταση, με τον Ιάσων Παναγόπουλο (Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου) να παραμένει στην 1η θέση της κατάταξης με 22 βαθμούς ποινής, μετά από 9 συνολικές ιστιοδρομίες.

Τον Παναγόπουλο ακολουθεί στη 2η θέση ο Εμμανουήλ Βομβύλας (Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Γλυφάδας), που κέρδισε θέσεις για μια ακόμα μέρα, με 31 βαθμούς, ενώ στην 3η θέση πλασαρίστηκε ο Αλέξανδρος Απειρανθίτης (Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος) με 50 βαθμούς ποινής.

Πίσω από την 3άδα βρίσκεται πλέον ο Παρασκευάς Κολοκοτρώνης (Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς) με 55 βαθμούς, ο Ιωάννης Τουρνής (Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου) είναι στην 5η θέση με 57 βαθμούς, υποχωρώντας μια θέση σε σχέση με την Παρασκευή, ενώ στην 6άδα ανέβηκε ο Επαμεινώνδας Λαδάς-Βεντούρης (Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου) με 60 βαθμούς ποινής.

Όσον αφορά τον “αργυρό” στόλο, στον οποίον τρέχουν 39 σκάφη, οι καιρικές συνθήκες επέτρεψαν να γίνουν μόνο δύο ιστιοδρομίες με τον Ορέστη Δημόπουλο (Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Γλυφάδας) να προηγείται με 143 βαθμούς (61η θέση στη γενική) και τους Γιώργο Φυλλαδιτάκη (Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανιών) και Δημήτρη Παπαδόπουλο (Ναυτικός Όμιλος Κατοίκων Βουλιαγμένης) να ακολουθούν με 153 βαθμούς ποινής (62ος και 63ος στη γενική).

YouTube video

Κατάταξη Αγόρια “Χρυσός” Στόλος (3η μέρα) Top-6

1. Παναγόπουλος Ιάσων (Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου): 22 βαθμοί ποινής
2. Βομβύλας Αλέξανδρος (Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος): 31
3. Απειρανθίτης Αλέξανδρος (Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος): 50
4. Κολοκοτρώνης Παρασκευάς (Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς): 55
5. Τουρνής Ιωάννης (Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου): 57
6. Λαδάς-Βεντούρης Επαμεινώνδας (Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου): 60

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα