fbpx

Πανελλήνιο optimist U16 (2η μέρα): Πέρασε στην 1η θέση ο Ιάσων Παναγόπουλος (vid)

Πανελλήνιο optimist U16 (2η μέρα): Πέρασε στην 1η θέση ο Ιάσων Παναγόπουλος (vid)

Αλλαγές στην κορυφή της κατάταξης επιφύλασσε η 2η μέρα του του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Optimist U16 που διεξάγεται αυτές τις ημέρες (5-9/10) στις εγκαταστάσεις του Athens International Sailing Center και διοργανώνει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Μια ημέρα στην οποία οι αθλητές έτρεξαν με βόρειους ανέμους (20-28 μίλια) με πολλές αλλαγές, γεγονός που έκανε τον αγώνα ακόμα πιο ενδιαφέρον με τον Ιάσων Παναγόπουλο (Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου) να περνάει στην 1η θέση της κατάταξης με 8 βαθμούς ποινής κατακτώντας τρεις 2ες θέσεις κατά τη διάρκεια της 2ης μέρας.

Πίσω του βρίσκεται ο πρωτοπόρος της 1ης μέρας, Γιώργος Καλλιβρούσης (Ναυτικός Όμιλος Άνδρου)με 12 βαθμούς, ενώ στην 3η θέση ανέβηκε ο Εμμανουήλ Βομβύλας (Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Γλυφάδας) 15 βαθμούς ποινής κατακτώντας μια 4η και δύο 1ες θέσεις την Παρασκευή (7/10).

Από εκεί και πέρα ο Ιωάννης Τουρνής (Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου) είναι στην 4η θέση με 15 βαθμούς, στην 5η παρέμεινε (όπως και την Πέμπτη) ο Αλέξανδρος Απειρανθίτης (Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος) με 21 βαθμούς, ενώ την πρώτη 6άδα συμπληρώνει ο Στέφανος Σαμαράς (Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Μάτι Αττικής) με σύνολο 23 βαθμούς ποινής.

YouTube video

Κατάταξη Αγόρια (2η μέρα) Top-6

1. Παναγόπουλος Ιάσων (Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου): 8 βαθμοί ποινής
2. Καλλιβρούσης Γιώργος (Ναυτικός Όμιλος Άνδρου): 12
3. Βομβύλας Αλέξανδρος (Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος): 15
4. Τουρνής Ιωάννης (Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου): 15
5. Απειρανθίτης Αλέξανδρος (Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος): 21
6. Σαμαράς Στέφανος (Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Μάτι Αττικής): 23

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα