fbpx

Πανελλήνιο Optimist U16 (1η μέρα): Προηγούνται Ελεονώρα Χριστοφόρου και Ελένη Τριάντου

Πανελλήνιο Optimist U16 (1η μέρα): Προηγούνται Ελεονώρα Χριστοφόρου και Ελένη Τριάντου

Η Ελεονώρα Χριστοφόρου και η Ελένη Τριάντου (αμφότερες του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου) βρίσκονται στην κορυφή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Optimist U16, που διεξάγεται το διάστημα 05-09/10, στις εγκαταστάσεις του Athens International Sailing Center και διοργανώνει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Με το πέρας των πρώτων τριών ιστιοδρομιών, Χριστοφόρου και Τριάντου προηγούνται των υπολοίπων έχοντας από 17 βαθμούς ποινής, με την Χριστοφόρου να έχει μία 1η, μία 12η και μία 4η θέση, και την Τριαντού να έχει μία 3η, μία 4η και μία 10η θέση.

Στην 3η θέση ακολουθεί η Αθηνά Σουλιώτη (Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου) με 21 βαθμούς ποινής, έχοντας μία 16η, μία 2η και μία 3η θέση, ενώ ακολουθεί η Ελένη Γαλαζούλα στην 4η θέση (Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου) με 22 βαθμούς ποινής, έχοντας μία 14η θέση, μία 6η θέση και μία 2η θέση.

Στην 5η θέσει βρίσκεται η Δήμητρα Σαμαρά (Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Μάτι Αττικής) με 27 βαθμούς ποινής, έχοντας μία 4η, μία 15η και μία 8η θέση, με την τελική 6αδα να συμπληρώνει η Κωνσταντίνα Ραγκούση (Ναυτικός Όμιλος Πάρου) με 29 βαθμούς ποινής, έχοντας μία 7η, μία 7η και μία 15η θέση.

Κατάταξη Κορίτσια (1η μέρα) Top-6

1.Χριστοφόρου Ελεονώρα (Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου): 17 βαθμοί ποινής
2.Τριάντου Ελένη (Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου): 17
3.Σουλιώτη Αθηνά (Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου): 21
4.Γαλαζούλα Ελένη (Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου): 22
5.Σαμαρά Δήμητρα (Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Μάτι Αττικής): 27
6.Ραγκούση Κωνσταντίνα (Ναυτικός Όμιλος Πάρου): 29

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα