fbpx

Ocean Race: Συνεργασία παγκοσμίου επιπέδου με τη Warner Bros. Discovery

Ocean Race: Συνεργασία παγκοσμίου επιπέδου με τη Warner Bros. Discovery

Μετά την αρχική συνεργασία με το Ocean Race Europe το 2021, η Warner Bros. Discovery η παγκοσμίου φήμης εταιρεία ΜΜΕ και ψυχαγωγίας συμφώνησε να συνεχίσει την συνεργασία της με το Ocean Race, τον σκληρότερο αγώνα ανοιχτής θάλασσας, για τα επόμενα χρόνια. Η συνεργασία έχει να κάνει με απευθείας μεταδόσεις, μεταδόσεις στις τηλεοπτικές πλατφόρμες και συμφωνίες με τρίτους εμπορικούς εταίρους με αρχή την επόμενη έκδοση του αγώνα στο Αλικάντε της Ισπανίας τον Ιανουάριο του 2023.

Οι δύο πλευρές μοιράζονται τον κοινό στόχο να βρεθούν σε ηγετική θέση στην παρουσίαση των ιστοριών που απευθύνεται σε κάθε γενιά για την ιστιοπλοϊα, την προστασία του περιβάλλοντος, μέχρι την τεχνολογία και την επιστήμη. Αυτή η συνεργασία θα απελευθερώσει τη δυναμική του Ocean Race σε ένα ευρύ κοινό μέσα από τις πλατφόρμες της Warner Bros. Discovery σε όλη την Ευρώπη αλλά και στο παγκόσμιο κοινό.

Η Warner Bros. Discovery, το υλικό της οποίας απευθύνεται σε 130 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μήνα , θα συνεργαστεί με το Ocean Race για τη δημιουργία αυτού του προϊόντος με την εμπειρία που έχει από μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τα ποδηλατικά Γκραν Τουρ, τα Γκραν Σλαμ του τένις και την σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου χειμερινών αθλημάτων μεταξύ άλλων.

Η κάλυψη του Ocean Race θα είναι live μέσω του Eurosport, του πρωταρχικού τηλεοπτικού προορισμού στην Ευρώπη. Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν τον κάθε αγώνα απευθείας και on demand μέσω των εφαρμογών όπως το Eurosport Player που παρέχει ενημέρωση και video σε 50 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες μηνιαίως.

 Το Ocean Race θεωρείται ένα από τα κορυφαία γεγονότα στην ιστιοπλοϊα και εδώ και καιρό θεωρείται η σκληρότερη δοκιμασία σε ομαδικό επίπεδο στο άθλημα. Από το 1973, ο αγώνας γύρου του κόσμου έχει προσελκύσει τα κορυφαία ονόματα παγκοσμίως και τα δοκίμασε στο όριο ενώ τα τελευταία χρόνια παίρνει πρωτοβουλίες και για την αποκατάσταση της υγείας στους ωκεανούς στο πλαίσιο της προστασίας του περιβάλλοντος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα