fbpx

America’s Cup: Έγινε γνωστό το πρόγραμμα νέων και γυναικών του 2024

America’s Cup: Έγινε γνωστό το πρόγραμμα νέων και γυναικών του 2024

Πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα για το 37ο America’s Cup με την οργανωτική επιτροπή να κάνει γνωστό το πρόγραμμα για τον αγώνα γυναικών και νέων του 2024 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας στο ανακαινισμένο Porto Olimpic.

 Το μέλλον για τις ομάδες των AC75 δείχνει λαμπρό με τις ομάδες γυναικών και νέων να έχουν την ευκαιρία και την εμπειρία να αντιμετωπίσουν τις κορυφαίες ομάδες με τα ολοκαίνουργια AC40 που θα κρίνουν τη μορφή των επόμενων δεκαετιών.

 Το America’s Cup των νέων αρχίζει την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024 ενώ εκείνο των γυναικών την Πέμπτη τρεις Οκτωβρίου του 2024 με μία εβδομάδα εξάσκησης από τις ομάδες προτού χωριστούν οι στόλοι. Στο πρόγραμμα ακολουθούν οι προκριματικοί αγώνες, τρεις την ημέρα για τρεις ημέρες για να αναδειχθούν οι τρεις κορυφαίες ομάδες από κάθε γκρουπ.

 Οι ομάδες που θα τα καταφέρουν θα περάσουν στο Final Series που αποτελείται από τέσσερις αγώνες σε μία ημέρα από όπου θα αναδειχθούν οι δύο κορυφαίες ομάδες που θα περάσουν στα Single Matches για την ανάδειξη των νικητών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα