fbpx

Τελικός Hellenic Match Racing Tour 2022, μέρος 2ο – Στον τελικό Θ. Τσουλφάς με Χειμώνα (vid)

Τελικός Hellenic Match Racing Tour 2022, μέρος 2ο – Στον τελικό Θ. Τσουλφάς με Χειμώνα (vid)

Δεύτερη αγωνιστική ημέρα της τελικής φάσης της φετινής έκδοσης του Hellenic Match Racing Tour, που καθόρισε και τους φιναλίστ που θα αναμετρηθούν για το πολυπόθητο τίτλο της διοργάνωσης.

Άξιο αναφοράς πως τρεις (!) ομάδες ισοβάθμησαν στην τέταρτη θέση μετά το πέρας των σημερινών μονομαχιών αποδεικνύοντας πόσο υψηλό είναι για άλλη μια χρονιά το επίπεδο των πληρωμάτων που αγωνίζονται στο HMRT.

Σε ένα εντελώς διαφορετικό, σε σχέση με την χτεσινή ημέρα, σκηνικό, με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες για ιστιοπλοΐα και νότιο άνεμο καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας, παρακολουθήσαμε κάποιες πραγματικά αμφίρροπες μάχες. Οι ομάδες είχαν την ευκαιρία να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στο κοινό που βρέθηκε από νωρίς στο Μικρολίμανο και τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Το -σαφές- προβάδισμα που είχαν αποκτήσει χτες μετά το τέλος της πρώτης αγωνιστικής ημέρας κατάφεραν να διατηρήσουν τα δύο προπορευόμενα πληρώματα, Er Lac και Rebuild, κλειδώνοντας έτσι το ζευγάρι που θα ‘’παλέψει’’ για τον φετινό τίτλο. Οι ομάδες του Θεόδωρου Τσουλφά και Βαγγέλη Χειμώνα, αντίστοιχα, προκρίθηκαν σχεδόν αλώβητες στον μεγάλο τελικό, με την πρώτη να κάνει το απόλυτο των εφτά νικών και την δεύτερη να μετρά μόνο μια ήττα.

Στο μικρό τελικό της διοργάνωσης θα αναμετρηθούν, η Wild Horse με skipper τον Γιώργο Τσουλφά και το πλήρωμα του Δημήτρη Σοφίτση Black DropMakios Logistics, μεγάλου νικητή του Aegeas Yachting Match Race Challenge, στην Καβάλα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τρεις ομάδες βρέθηκαν να ισοβαθμούν, στο τέλος της ημέρας, στην τέταρτη θέση. Η Black Drop – Makios Logistics, η Vechro Sailing Team και η Aphelion Sailing Team, με την ομάδα του Δημήτρη Σοφίτση να παίρνει την πρόκριση για τον μικρό τελικό βάσει κανονισμών.

Η αυριανή ημέρα θα ρίξει και την αυλαία του φετινού συναρπαστικού Tour, με την δράση να είναι νωρίς στο πρόγραμμα. Γύρω στις 11 θα εκκινήσουν οι μονομαχίες για τις θέσεις 5 έως 8, θα ακολουθήσει ο μικρός τελικός για τις θέσεις 3 και 4. Στις τρεις και μισή είναι προγραμματισμένος ο μεγάλος τελικός που θα βρει αντιμέτωπα τα πληρώματα Er Lac και Rebuild του Θόδωρου Τσουλφά και Βαγγέλη Χειμώνα για τον τίτλο του πρωταθλητή του Hellenic Match Racing Tour.

Μετά τις απονομές των τροπαίων και δώρων στους νικητές θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτυ, στους ρυθμούς του συγκροτήματος 48 Ώρες που θα κλείσει την υπέροχη αγωνιστική ημέρα, με τους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης να εξασφαλίζουν την επιτυχία της βραδιάς. Nespresso και Beluga Vodka θα φροντίσουν να μην λείψει τίποτα προσφέροντας σε όλους τους θεατές αφεψήματα με βάση τον καφέ Nespresso και Beluga signature cocktails.

Παράλληλα η Istion Υachting υπόσχεται να χαρίσει μια μοναδική εμπειρία στους καλεσμένους φιλοξενώντας τους σ’ ένα από τα πολυτελή catamarans του στόλου της. Nέος μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης και η Spanos Luxury Cars, Official Land Rover Retailer.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα