fbpx

Η Herbalife Nutrition υποστηρικτής του HMRT 2022

Η Herbalife Nutrition υποστηρικτής του HMRT 2022

Το HMRT και η Herbalife Nutrition ανακοινώνουν την συνεργασία τους και σαλπάρουν μαζί στον μεγάλο τελικό της φετινής διοργάνωσης! 

To HMRT επέστρεψε για 9ηχρονιά εδραιώνοντας την θέση του ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και ανταγωνιστικά εγχώρια ιστιοπλοϊκά events. Με σημαντική προϊστορία και εμπειρία στις ελληνικές θάλασσες, το Tour πλησιάζει στον τερματισμό του και όλα θα κριθούν στον μεγάλο τελικό της Αθήνας23 με 25 Σεπτεμβρίου

Αρωγός και θερμός υποστηρικτής του φετινού τελικού είναι η Herbalife Nutrition, η οποία βρίσκεται πάντα κοντά στον κόσμο του αθλητισμού και της ιστιοπλοΐας. Η Herbalife Nutrition είναι μια παγκόσμια εταιρεία που, από το 1980, που αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων με σπουδαία προϊόντα διατροφής και προσφέρει στους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της μια οικονομικά αποδοτική επιχειρηματική ευκαιρία. Η Herbalife Nutrition είναι η Νο1 Εταιρεία στον κόσμο στις κατηγορίες των υποκατάστατων γεύματος και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής συνδυαστικά.

Ως σπόνσορας αθλητών, ομάδων, μεγάλων αθλητικών γεγονότων παγκόσμιου βεληνεκούς, Ολυμπιακών Επιτροπών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η Herbalife Nutrition έχει βρεθεί σε κάθε γωνιά του κόσμου προσφέροντας παράλληλα ανθρωπιστικό έργο μέσω των προγραμμάτων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η Herbalife Nutrition θα δώσει το δικό της παρόν στο μεγάλο τελικό ενημερώνοντας τους καλεσμένους και θεατές για τα προϊόντα της προσφέροντας τους το Hydrate – ποτό ηλεκτρολυτών- της σειράς αθλητικής διατροφής Herbalife24, αλλά και θρεπτικές μπάρες Πρωτεΐνης με γεύση λεμόνι.

Photo Credits: Herbalife 
Text Credits: HMRT

———- ICARUS Sports

● Η ICARUSSportsέχει ηγετική θέση στον τομέα των αθλητικών μέσων ενημέρωσης, με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που καλύπτει περισσότερες από 80 εκδηλώσεις ανά τον κόσμο κάθε χρόνο. ● Ταυτόχρονα, παράγει και τις δικές της σειρές ντοκιμαντέρ, όπως τα InsideSailing, SailingtoTokyo, KiteMasters, TheOutdoorSportsShow και SpeedCatamaransGC32 RacingTour. ● Ως ο κορυφαίος παραγωγός και πάροχος περιεχομένου σχετικού με την ιστιοπλοΐα και τα extremesport σε παγκόσμιο επίπεδο, η ICARUSSports διανέμει περιεχόμενο σε ένα ευρύ δίκτυο ραδιοτηλεοπτικών φορέων και διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης, το οποίο εκτείνεται σε περισσότερες από 160 χώρες και με ετήσιο συνολικό χρόνο τηλεοπτικών εκπομπών να ανέρχεται σε περισσότερες από 30.000 ώρες παγκοσμίως! ● Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενημέρωσης της ICARUSSports περιλαμβάνουν μαγνητοσκοπήσεις και φωτογραφίσεις, ζωντανές μεταδόσεις, ντοκιμαντέρ, καθημερινές τηλεοπτικές ειδήσεις, διανομή και ενημέρωση σε μέσα ενημέρωσης. Αποτυπώνουμε τη δράση από οποιαδήποτε γωνία λήψης, λόγω της πρωτοποριακής προσέγγισης στην τεχνολογία, χρησιμοποιώντας drone, κάμερες onboard και την τελευταία τεχνολογία σταθεροποίησης. ● Η ICARUSSports διαχειρίζεται την παραγωγή μέσων, τις διαδικασίες μετά την παραγωγή και την εσωτερική διανομή, διασφαλίζοντας έτσι ότι το κοινό, τα μέσα ενημέρωσης και οι χορηγοί λαμβάνουν προσαρμοσμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα