fbpx

Open Πανελλήνιο ILCA 4 (3η μέρα): Πέρασε στην 1η θέση ο Αλέξανδρος Κυφίδης

Open Πανελλήνιο ILCA 4 (3η μέρα): Πέρασε στην 1η θέση ο Αλέξανδρος Κυφίδης

Με ακόμη τρεις ιστιοδρομίες συνεχίστηκε το Open Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ILCA 4 2022 για αθλητές από 12-17 ετών που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Αίγιο (5-9/9) και στο οποίο ολοκληρώθηκε η 3η ημέρα.

Διοργανωτής είναι η  Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αιγίου, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Αιγιαλείας.

Οι νεαροί ιστιοδρόμοι ξεκίνησαν τον αγώνα την Πέμπτη με 12-13 μίλια νοτιοανατολικό άνεμο, ο οποίος στη συνέχεια άλλαξε σε νοτιοδυτικό.

Μετά και την 9η ιστιοδρομία στην κορυφή της γενικής κατάταξης βρίσκεται ο Αλέξανδρος Κυφίδης(ΝΟ Βουλιαγμένης) που από την 4η θέση την Τετάρτη, ανέβηκε στην 1η με 30 βαθμούς ποινής, ενώ πίσω του ακολουθεί ο Θεόφιλος Κωνσταντίνος Στυλίδης (ΝΟ Ελλάδος) που διατηρήθηκε για 2η ημέρα στη 2η θέση με 36 βαθμούς.

Κάτω από τους δύο πρωτοπόρους βρίσκεται ο Γιώργος Μπήτρος (ΝΟ Αίγινας) με 44 βαθμούς, με τον Αδαμάντιο Πετριάνο (ΝΟ Μάτι) να ανεβαίνει στην 4η θέση με 48 βαθμούς ποινής.

Την πρώτη 5άδα συμπληρώνει ο χθεσινός πρωτοπόρος, Νίκος Προκοπίου (ΝΟΠΦ), ο οποίος υποχώρησε στην 5η θέση με 49 βαθμούς ποινής.

Γενική Κατάταξη Αγόρια Top-5 (9 Ιστιοδρομίες)

1. Κυφίδης Αλέξανδρος (ΝΟ Βουλιαγμένης) 30 Βαθμοί ποινής
2. Στυλίδης Θεόφιλος Κωνσταντίνος (ΝΟ Ελλάδος) 36
3. Μπήτρος Γεώργιος (ΝΟ Αίγινας) 44
4. Πετριάνος Αδαμάντιος (ΝΟ Μάτι) 48
5. Προκοπίου Νικόλαος (ΝΟΠΦ) 49

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα