fbpx

Open Πανελλήνιο ILCA 4 (2η μέρα): Σταθερά στην 1η θέση η Τατιάνη Μπουγατιώτη

Open Πανελλήνιο ILCA 4 (2η μέρα): Σταθερά στην 1η θέση η Τατιάνη Μπουγατιώτη

H Τατιάνη Μπουγατιώτη (ΝΟ Μάτι) παραμένει στην 1η θέση της γενικής κατάταξης, μετά από τις 6 ιστιοδρομίες, κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας στο Open Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ILCA 4 2022 για αθλητές από 12-17 ετών που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Αίγιο (5-9/9).

Διοργανωτής είναι η  Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αιγίου, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Αιγιαλείας.

Ο καιρός που έτρεξαν οι νεαρές αθλήτριες την Τετάρτη ήταν ανατολικός (10-14 μίλια) ωστόσο οι πολλές αλλαγές ανέμου, δυσκόλεψαν το έργο τους.

Η Μπουγατιώτη ολοκλήρωσε τη 2η ημέρα με 11 βαθμούς ποινής, ενώ όπως και χθες, έτσι και την Τετάρτη (7/9) πίσω της βρίσκεται η Ερμιόνη Γκίκα (ΝΟ Καλαμακίου) με 15 βαθμούς.

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει για την ώρα η Θοδώρα Δαφερέρα (ΝΟ Πάρου), η οποία “πέταξε” τους 30 βαθμούς από την 5η ιστιοδρομία, μένοντας με 20 βαθμούς ποινής.

Η Μαρία Ελένη Καλακώνα (ΝΟ Πάρου), υποχώρησε μια θέση σε σχέση με την Τρίτη και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση με 21 βαθμούς, ενώ την ακολουθεί η Γεωργία Κατσούλη (ΝΟΠΦ) με 35 βαθμούς, η οποία συμπληρώνει την πρώτη 5άδα.

Γενική Κατάταξη Κορίτσια Top-5 (6 Ιστιοδρομίες)

1. Μπουγατιώτη Τατιανή (ΝΑΟ Μάτι) 11 βαθμοί ποινής
2. Γκίκα Ερμιόνη (ΝΟ Καλαμακίου) 15
3. Καλακώνα Μαρία Ελένη (ΝΟ Πάρου) 20
4. Δαφερέρα Θεοδώρα (ΝΟ Πάρου) 21
5. Χανδρινού Χριστίνα (ΝΑΟ Βούλας) 35

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα