fbpx

Open Πανελλήνιο ILCA 4 (2η μέρα): Αλλαγές στην κορυφή – Στην 1η θέση ο Νίκος Προκοπίου

Open Πανελλήνιο ILCA 4 (2η μέρα): Αλλαγές στην κορυφή – Στην 1η θέση ο Νίκος Προκοπίου

Με ακόμα τρεις ιστιοδρομίες συνεχίστηκε η 2η ημέρα στο Open Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ILCA 4 2022 για αθλητές από 12-17 ετών που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Αίγιο (5-9/9).

Διοργανωτής είναι η  Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αιγίου, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Αιγιαλείας.

Ο καιρός που έτρεξαν οι νεαροί ιστιοδρόμοι ήταν ανατολικός (10-14 μίλια), αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι είχε πολλές αλλαγές ανέμου, γεγονός που δυσκόλεψε αρκετά τους νεαρούς ιστιοπλόους.

Ο Νίκος Προκοπίου (ΝΟΠΦ) πέρασε στην κορυφή της κατάταξης με 18 βαθμούς ποινής, σβήνοντας τους 18 βαθμούς της 3ης και χειρότερης (βαθμολογικά) κούρσας του από τη χθεσινή ημέρα.

Σημαντική άνοδο και για τον Θεόφιλο Κωνσταντίνο Στυλίδη (ΝΟ Ελλάδος), ο οποίος αν και 5ος κατά τη χθεσινή ημέρα, την Τετάρτη (7/9) κατάφερε να ανέβει στην 2η θέση της γενικής με 21 βαθμούς, ενώ ο Γιώργος Αθανασόπουλος (ΝΟΚ Βουλιαγμένης) από την 7ος βρέθηκε στην 3η θέση με 24 βαθμούς ποινής.

Τους ίδιους βαθμούς ποινής (24) έχει και ο Αλέξανδρος Κυφίδης (ΝΟ Βουλιαγμένης), που βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ την πρώτη 5άδα συμπληρώνει ο χθεσινός πρωτοπόρος, Γιώργος Κυπραίος (ΝΟ Πάρου) με 25 βαθμούς.

Γενική Κατάταξη Αγόρια Top-5 (6 Ιστιοδρομίες)

1. Προκοπίου Γιώργος (ΝΟΠΦ) 18 βαθμοί ποινής
2. Στυλίδης Θεόφιλος Κωνσταντίνος (ΝΟ Ελλάδος) 21
3. Αθανασόπουλος Γιώργος (ΝΟΚ Βουλιαγμένης) 24
4. Κυφίδης Αλέξανδρος (ΝΟ Βουλιαγμένης) 24
5. Κυπραίος Γιώργος (ΝΟ Πάρου) 25

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα