fbpx

Παγκόσμιο 49er, 49erFX και Nacra17: Διπλή επιτυχία για την Ολλανδία

Παγκόσμιο 49er, 49erFX και Nacra17: Διπλή επιτυχία για την Ολλανδία

Με δύο τίτλους ολοκλήρωσε την παρουσία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα των τριών Ολυμπιακών κατηγοριών στη Νέα Σκωτία του Καναδά η Ολλανδία μετά τους τελευταίους αγώνες στόλου και τους αγώνες μεταλλίων. Οντίλ Φαν Άανχολτ και Ανέτ Ντούετζ πήραν τον τίτλο στην κατηγορία 49erFX ενώ οι Μπαρτ Λάμπριεξ και Φλόριαν Φαν ντε Βέρκεν υπερασπίστηκαν επίσης με επιτυχία τον τίτλο στην κατηγορία 49er που είχαν πάρει την περασμένη χρονιά.

Βίλμα Μπόμπεκ και Ρεμπέκα Νέτσλερ από την Σουηδία έκαναν δικό τους το αργυρό μετάλλιο στην 49erFX ενώ το χάλκινο πήγαν στις Ταμάρα Ετσεγκόγιεν και Πάουλα Μπαρσέλο από την Ισπανία. Στα 49er πίσω από τους νικητές, Ντιέγκο Μποτίν και Φλόριαν Τρίτελ από την Ισπανία ανέβηκαν στη δεύτερη θέση ρίχνοντας στην τρίτη τους Σίμε και Μίχοβιλ Φαντέλα από την Κροατία.

Τέλος, στην κατηγορία Nacra 17 ο τίτλος είχε ήδη κριθεί από την προτελευταία ημέρα της διοργάνωσης υπέρ του Ρουγκέρο Τίτα και της Κατερίνα Μπάντι από την Ιταλία. Η τελική διαφορά ήταν στους 60 βαθμούς από τους πλησιέστερους αντιπάλους τους, τους συμπατριώτες τους Τζιανλουίτζι Ουγκολίνι και Μαρία Γκιουμπιλέι. Το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι Σινέμ Κουρτμπάι και Άκσελι Κέσκινεν από τη Φινλανδία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα