fbpx

Open Πανελλήνιο ILCA 4 (1η μέρα): Προβάδισμα για Γιώργο Κυπραίο μετά τις πρώτες τρεις ιστιοδρομίες (vid)

Open Πανελλήνιο ILCA 4 (1η μέρα): Προβάδισμα για Γιώργο Κυπραίο μετά τις πρώτες τρεις ιστιοδρομίες (vid)

Ο Γιώργος Κυπραίος (ΝΟ Πάρου) πήρε το προβάδισμα, μετά από τρεις ιστιοδρομίες, στην κατάταξη της πρώτης ημέρας του Open Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ILCA 4 2022 για αθλητές από 12-17 ετών που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Αίγιο (5-9/9).

Διοργανωτής είναι η  Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αιγίου, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Αιγιαλείας.

Ο καιρός που έτρεξαν οι νεαροί ιστιοδρόμοι ήταν ελαφρά νότιος (10-12 μίλια) ενώ είχε αλλαγές. Οι αθλητές που κατάφεραν να εκμεταλλευτούν σωστά τις αλλαγές των ανέμων βρέθηκαν και ψηλά στην κατάταξη. 

Στην γενική των αγοριών, τα οποία ήταν με outer loop τραπέζιο, ξεχώρισε ο Κυπραίος με σύνολο 12 βαθμούς ποινής, έπειτα από τρεις κούρσες (4-4-6), ενώ πίσω του ακολούθησε ο Νικόλαος Προκοπίου (ΝΟΠΦ) με 15 βαθμούς ποινής (6-1-8). 

Στην 3η θέση βρίσκεται για την ώρα Γιώργος Μπήτρος (ΝΟ Αίγινας) με 16 βαθμούς ποινής (12-3-1). Την πρώτη 5άδα συμπληρώνουν οι Ιωάννης Τζέφριος (ΝΑΟ Βόνιτσας) και Θεόφιλος Κωνσταντίνος Στυλίδης (ΝΟ Ελλάδος) με 17 και 18 βαθμούς ποινής αντίστοιχα. 

YouTube video

Γενική Κατάταξη Αγόρια Top-5 (3 Ιστιοδρομίες)

1. Κυπραίος Γιώργος (ΝΟ Πάρου) 12
2. Προκοπίου Γιώργος (ΝΟΠΦ) 15
3. Μπήτρος Γεώργιος (ΝΟ Αίγινας) 16
4. Τζέφριος Ιωάννης (ΝΟ Βόνιτσας) 17
5. Στυλίδης Θεόφιλος Κωνσταντίνος (ΝΟ Ελλάδος) 18

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα