fbpx

Open Πανελλήνιο ILCA 4 (1η μέρα): Προηγείται η Τατιάνη Μπουγατιώτη μετά από τρεις ιστιοδρομίες (vid)

Open Πανελλήνιο ILCA 4 (1η μέρα): Προηγείται η Τατιάνη Μπουγατιώτη μετά από τρεις ιστιοδρομίες (vid)

H Τατιάνη Μπουγατιώτη (ΝΟ Μάτι) βρίσκεται στην 1η θέση της γενικής κατάταξης, μετά από τις τρεις πρώτες ιστιοδρομίες, κατά τη διάρκεια της 1ης ημέρας στο Open Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ILCA 4 2022 για αθλητές από 12-17 ετών που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Αίγιο (5-9/9).

Διοργανωτής είναι η  Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αιγίου, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Αιγιαλείας.

Ο καιρός που έτρεξαν οι νεαρές αθλήτριες ήταν ελαφρά νότιος (10-12 μίλια) ενώ είχε αλλαγές, τις οποίες αυτές που κατάφεραν να εκμεταλλευτούν σωστά βρέθηκαν και ψηλά στην κατάταξη. 

Η Μπουγατιώτη έκλεισε την 1η ημέρα έχοντας συνολικά 8 βαθμούς ποινής (1-2-5), μετά πέρας τριών ιστιοδρομιών, ενώ πίσω της βρίσκεται η Ερμιόνη Γκίκα (ΝΟ Καλαμακίου) με 9 βαθμούς (7-1-1), αλλά και η Μαρία Ελένη Καλακώνα (ΝΟ Πάρου) με 12 βαθμούς (4-5-3).

Από εκεί και πέρα η Θοδώρα Δαφερέρα (ΝΟ Πάρου), ολοκλήρωσε την 1η ημέρα των αγώνων με 14 βαθμούς, ενώ η Χριστίνα Χανδρινού (ΝΑΟ Βούλας) πλασαρίστηκε στην 5η θέση με 18 βαθμούς.

YouTube video

Γενική Κατάταξη Κορίτσια Top-5 (3 Ιστιοδρομίες)

1. Μπουγατιώτη Τατιανή (ΝΑΟ Μάτι) 8 βαθμοί ποινής
2. Γκίκα Ερμιόνη (ΝΟ Καλαμακίου) 9
3. Καλακώνα Μαρία Ελένη (ΝΟ Πάρου) 12
4. Δαφερέρα Θεοδώρα (ΝΟ Πάρου) 14
5. Χανδρινού Χριστίνα (ΝΑΟ Βούλας) 18

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα