fbpx

Open Πανελλήνιο ILCA 4: Όλα έτοιμα στο Αίγιο για τη μεγάλη γιορτή των Laser 4.7

Open Πανελλήνιο ILCA 4: Όλα έτοιμα στο Αίγιο για τη μεγάλη γιορτή των Laser 4.7

Με την ημέρα υποδοχής, αλλά και την καταμέτρηση σκαφών, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Open Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ILCA 4 2022 για αθλητές από 12-17 ετών που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Αίγιο (5-9/9).

Διοργανωτής είναι η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αιγίου, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Αιγιαλείας.

Η περιοχή του Αιγίου επελέγη για τρίτη φορά από την Ε.Ι.Ο. για να φιλοξενήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα με σκάφη Laser 4.7, που αποτελεί επίσημο αγώνα και στον οποίο οι αθλητές θα συλλέξουν μόρια και βαθμούς για πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

Αυτές τις πέντε ημέρες αναμένεται να βρεθούν στην περιοχή πάνω από 250 αθλητές και αν υπολογιστούν και οι συνοδοί τους, θα επισκεφθούν την Αιγιάλεια 800 και πλέον άτομα, με την ανάλογη προβολή του τόπου.

Ο στόλος αποτελείται από 160 σκάφη, 120 για την κατηγορία των Αγοριών (θα χωριστεί σε δύο ομίλους) και 40 για την κατηγορία των Κοριτσιών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, μετά τους ελέγχους και την καταμέτρηση σκαφών που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, οι αγώνες διεξάγονται καθημερινά, αρχή γενομένης από την Τρίτη (6/9), με εκκίνηση το πρωί (ανάλογα τον καιρό) και θα ολοκληρώνονται το απόγευμα, ενώ οι απονομές θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (9/6).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα