fbpx

Παγκόσμιο Tornado: “Χρυσοί” Πρωταθλητές οι Τριγώνης και Καζατζής

Παγκόσμιο Tornado: “Χρυσοί” Πρωταθλητές οι Τριγώνης και Καζατζής

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας της πρώην Ολυμπιακής κατηγορίας Tornado ολοκληρώθηκε στο Γκραν Μοτ της Γαλλίας με τη διεξαγωγή ενός αγώνα την τελευταία ημέρα εξαιτίας των ασθενών ανέμων με τον Κωνσταντίνο Τριγώνη και τον Κωνσταντίνο Καζατζή να αναδεικνύονται παγκόσμιοι πρωταθλητές. Ιστιοδρομία που έγινε με ανέμους έξι κόμβων το ελληνικό δίδυμο να κατακτά την κορυφή με 10 βαθμούς ποινής.

Η γαλλική ομάδα των Γιοάν Τρεκούλ και Τομά Φεράντ δεν μπόρεσε να κλείσει τη διαφορά και κατέλαβε τη δεύτερη θέση ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Αυστραλός Μπρετ Μπέρβιλ με την Κιρσίκα Ράισαναν, οι οποίοι πήραν τον τίτλο και στη μικτή κατηγορία.

 Η ομάδα από την Αυστραλία, η Αντζέλικα Κολεντόρφερ και ο Κάλιν Κλάους αναδείχθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές στην κατηγορία των Νέων με τις πολύ σταθερές τους εμφανίσεις ενώ κατέλαβαν και τη δεύτερη θέση στη μικτή κατηγορία. Στην τρίτη θέση των νέων τόσο στη μικτή κατηγορία όσο και σε εκείνη των νέων οι πρωταθλητές Ευρώπης Μικαέλα Παβλίσοβα και Μάρεκ Πάβλις από την Τσεχία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα