fbpx

Παγκόσμιο 49er, 49erFX και Nacra 17: Το πανόραμα της τέταρτης ημέρας (vid)

Παγκόσμιο 49er, 49erFX και Nacra 17: Το πανόραμα της τέταρτης ημέρας (vid)

Άλλη μία μέρα με καλή θαλάσσια αύρα στα νερά της Νέας Σκωτίας στον Καναδά με την ένταση μεταξύ 12 και 14 κόμβων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα των τριών Ολυμπιακών κατηγοριών διασφαλίζοντας τις καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες. Τα 49er έδωσαν τις πρώτες τρεις τελικές ρεγκάτα στο χρυσό και αργυρό στόλο και με δύο νίκες, Σίμε και Μίχαϊλ Φαντέλα από την Κροατία ανέβηκαν στη δεύτερη θέση, 13 βαθμούς πίσω από τους Ολλανδούς Μπαρτ Λάμπριεξ και Φλόρις Φαν Ντε Βέρκεν ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν Ντιέγκο Μποτίν και Φλόριαν Τρίτελ από την Ισπανία που είναι 19 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Στο πρόγραμμα της κατηγορίας απομένουν τρεις αγώνες στόλου και ο αγώνας μεταλλίων.

Στην κατηγορία 49erFX Οντίλ Φαν Άανχολτ και Ανέτ Ντούετζ από την Ολλανδία επέστρεψαν στην πρώτη θέση, μπροστά από τις Βίλμα Μπόμπεκ και Ρεμπέκα Νέτσλερ που υποχώρησαν στη δεύτερη θέση με διαφορά τεσσάρων βαθμών. Στην τρίτη θέση ανέβηκαν Φρέγια Μπλακ και Σάσκια Τίντεϊ από τη Μεγάλη Βρετανία με τη διαφορά από την κορυφή ωστόσο να είναι στους 33 βαθμούς.

Τέλος, στην  κατηγορία Nacra 17, Ρουγκέρο Τίτα και Κατερίνα Μπάντι από την Ιταλία συνεχίζουν να έχουν την απόλυτη κυριαρχία επικρατώντας και στους δύο αγώνες της ημέρας. Από τη δεύτερη θέση ακολουθούν οι συμπατριώτες του, Τζιανλουίτζι Ουγκολίνι και Μαρία Γκιουμπιλέι ενώ στην τρίτη θέση παρέμειναν Σινέμ Κουρτμπάι και Άκσελι Κέσκινεν από τη Φινλανδία.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα