fbpx

Παγκόσμιο 49er, 49erFX, Nacra 17: Το πανόραμα της τρίτης ημέρας (vid)

Παγκόσμιο 49er, 49erFX, Nacra 17: Το πανόραμα της τρίτης ημέρας (vid)

Κάτω από ασθενείς και ασταθείς ανέμους συνεχίστηκε η δράση στα νερά της Νέας Σκωτίας στον Καναδά για το παγκόσμιο πρωτάθλημα των τριών Ολυμπιακών κατηγοριών. Στην κατηγορία των 49er ολοκληρώθηκαν οι προκριματικοί αγώνες για τις τελικές ρεγκάτα στο χρυσό και αργυρό στόλο με τέσσερις αγώνες. Μπαρτ Λαμπριέξ και Φλόριαν Φαν Ντε Βέρκεν από την Ολλανδία διατήρησαν την πρωτιά με διαφορά πέντε βαθμών από τον ανταγωνισμό και τους Ισπανούς Ντιέγκο Μποτίν και Φλόριαν Τρίτελ που πέρασαν στη δεύτερη θέση.

Τρεις αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην κατηγορία 49erFX με τις Οντίλ Φαν Άανχολτ και Ανέτ Ντουέτζ να πέφτουν από την κορυφή καθώς είχαν μία ένατη, μία 25η και μία 29η θέση. Πλέον βρίσκονται στη δεύτερη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τις Σουηδές Βίλμα Μπόμπεκ και Ρεμπέκα Νέτσλερ ενώ την πρώτη τριάδα σε απόσταση επτά βαθμών από την κορυφή ολοκληρώνουν οι Ταμάρα Ετσεγκόγιεν και Πάουλα Μπαρσέλο από την Ισπανία.

Τέλος, στην κατηγορία Nacra 17, Ρουγκέρο Τίτα και Κατερίνα Μπάντι από την Ιταλία γνώρισαν την ήττα για πρώτη φορά, στον πρώτο αγώνα της ημέρας όπου κατέλαβαν την 20η θέση ωστόσο ανέκαμψαν κερδίζοντας τις επόμενες δύο ιστιοδρομίες. Η διαφορά τους είναι στους 30 βαθμούς από τους πλησιέστερους αντιπάλους, τον Τζιαλουίτζι Ουγκολίνι και την Μαρία Γκιουμπιλέι, επίσης από την Ιταλία. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν Σίνεμ Κουρτμπάι και Άκσελι Κέσκινεν από τη Φινλανδία.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα