fbpx

Παγκόσμιο 49er, 49erFX, Nacra 17: Το πανόραμα της δεύτερης ημέρας

Παγκόσμιο 49er, 49erFX, Nacra 17: Το πανόραμα της δεύτερης ημέρας

Μετά τους έντονους ανέμους στη Νέα Σκωτία του Καναδά στην πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος των τριών Ολυμπιακών κατηγοριών, οι καιρικές συνθήκες ήταν διαφορετικές για τη δεύτερη ημέρα με τον άνεμο να πνέει μεταξύ οκτώ και δώδεκα κόμβων και τη διεξαγωγή τριών αγώνων.

Ρουγκέρο Τίτα και Κατερίνα Μπάντι από την Ιταλία ήταν και πάλι κυρίαρχοι στη Nacra 17 παίρνοντας τη νίκη και στις τρεις περιπτώσεις. Στη δεύτερη θέση Τζιαν-Λουίτζι Ουγκολάι και Μαρία Γκιουμπιλάι, επίσης από την Ιταλία με τις ομάδες της χώρας στην κατηγορία να είναι και οι μοναδικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα νέα συστήματα στο πηδάλιο για το μόνιμο foiling το οποίο επιτρέπεται από την τρέχουσα σεζόν. Στην τρίτη θέση και σε απόσταση 18 βαθμών από την κορυφή οι Σινέμ Κουρτμπάι και Άκσελι Κέσκινεν από τη Φινλανδία.

 Στα 49er, Μπαρτ Λάμπριεξ και Φλόριαν Φαν ντε Βέρκεν από την Ολλανδία πέρασαν στην κορυφή της κατηγορίας με δύο νίκες και μία δεύτερη θέση. Σίμε και Μίχοβιλ Φαντέλα από την Κροατία είναι οι πλησιέστεροι αντίπαλοι μαζί με τους Ντιέγκο Μποτίν και Φλόριαν Τρίτελ από την Ισπανία. Ολλανδική πρωτιά και στην κατηγορία 49erFX με τις Οντίλ Φαν Άανχολτ και Ανέτ Ντούετζ να διατηρούν την πρώτη θέση και να αποκτούν διαφορά πέντε βαθμών από τις Σουηδές Βίλμα Μπόμπεκ και Ρεμπέκα Νέτσερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα