fbpx

Παγκόσμιο 49er, 49erFX και Nacra17: Το πανόραμα της πρώτης ημέρας

Παγκόσμιο 49er, 49erFX και Nacra17: Το πανόραμα της πρώτης ημέρας

Φρέσκοι άνεμοι που άγγιξαν τους 30 κόμβους έδωσαν μία σκληρή αρχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα των τριών Ολυμπιακών κατηγορίων στη Νέα Σκωτία του Καναδά με τα 49erFX και τα Nacra να ολοκληρώνουν από τρεις αγώνες ενώ τα 49er χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έκαναν από έναν αγώνα με νικητές τους Ερβάν Φισέρ / Κλεμάν Πεκάν από τη Γαλλία και τους Κρις Τέιλορ / Ρος Χάους από τη Μεγάλη Βρετανία.

Στα 49erFX, τα φαβορί, Οντίλ Φαν Άανχολτ και Ανέτ Ντούετζ από την Ολλανδία κυριάρχησαν στην ημέρα με μία δεύτερη θέση για αρχή και δύο νίκες στην συνέχεια ενώ ακολούθησαν Ταμάρα Ετσεγκόγιεν και Πάολο Μπαρσέλο από την Ισπανία σε απόσταση πέντε βαθμών. Κάτοχοι του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Μαρτίνε Γκράελ και Καχένα Κούντζε από τη Βραζιλία βρίσκονται στην πέμπτη θέση.

Με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στην κατηγορία Nacra οι Ρουγκέρο Τίτα και Κατερίνα Μπάντι από την Ιταλία έχουν το σαφές προβάδισμα και ακολουθούν σε απόσταση επτά βαθμών Σίνεμ Κούρτμπαϊ και Ακσέλι Κέσκινεν από τη Φινλανδία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα