fbpx

Μπουντούρης: «Η Περιφέρεια είναι γεμάτη ταλέντα της ιστιοπλοΐας!»

Μπουντούρης: «Η Περιφέρεια είναι γεμάτη ταλέντα της ιστιοπλοΐας!»

Το προπονητικό καμπ ILC 4, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στον Ν.Ο. Πάρου, με επιτυχία και ο πολύπειρος Τάσος Μπουντούρης, που είναι τεχνικός σύμβούλος της ΕΙΟ και Ολυμπιονίκης, σχολίασε:

«Η άποψή μου είναι ότι η Περιφέρεια είναι γεμάτη ταλέντα. Ίσως περισσότερα και από το κέντρο. Ο λόγος που είμαι εδώ στην Πάρο είναι να βρίσκομαι δίπλα στα παιδιά, να τους μιλώ για το άθλημά μας, για τις ιδιαιτερότητές του, την ομορφιά του και φυσικά το πώς θα γίνουν πρώτα πραγματικοί ιστιοπλόοι και μετά πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες. Και η κάθε λεπτομέρεια έχει τη σημασία της. Από τις ώρες και τις μεθόδους προπόνησης μέχρι την ετοιμασία του σκάφους και φυσικά την αγωνιστική συμπεριφορά στους αγώνες.»

«Κάνουμε δύο μίτινγκ την ημέρα και βλέπω με χαρά ότι τα παιδιά με αφοσίωση ακούνε τους προπονητές τους και δουλεύουν σωστά. Το μέλλον τους ανήκει. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο για εμένα από το να ανακαλύπτω ταλέντα και να τα βοηθώ να βρουν τον αθλητικό τους δρόμο.

Σε συνεργασία με την Ομοσπονδία έχουμε φτιάξει ένα καταπληκτικό βίντεο με μεγάλες ελληνικές επιτυχίες, το δείχνουμε στους αθλητές μας και ενθουσιάζονται με αυτά που βλέπουν. Το όνειρό τους είναι μια ημέρα και αυτοί να ανέβουν στο βάθρο και να  σηκώσουν ψηλά την ελληνική σημαία. Κάποιοι από αυτούς θα τα καταφέρουν, διότι το αξίζουν και μπορούν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα