fbpx

Ευρωπαϊκό Ομαδικό Όπτιμιστ: Στην 6η θέση η Ελλάδα

Ευρωπαϊκό Ομαδικό Όπτιμιστ: Στην 6η θέση η Ελλάδα

Την καλύτερή της εμφάνιση σε Ευρωπαϊκό ομαδικό πρωτάθλημα πραγματοποίησε στην Ιταλία η Εθνική ομάδα Όπτιμιστ.

Με την καλύτερή της εμφάνιση (από τις λίγες φορές που έχει συμμετάσχει) ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Εθνική μας ομάδα στο Ευρωπαϊκό Ομαδικό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας κατηγορίας Όπτιμιστ που πραγματοποιήθηκε αυτές τις μέρες στη λίμνη Λέντρο της Ιταλίας, καταλαμβάνοντας την 6η θέση.

Οι αγώνες του 2ου stage δεν ολοκληρώθηκαν λόγω βροχής και άπνοιας, με τον κανονισμό να αναφέρει ότι σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το 80% του 2ου stage τότε θα υπολογιστεί το stage 1. Μια εξέλιξη που ίσως να μην επέτρεψε στην ελληνική ομάδα να βρεθεί σε ακόμα ψηλότερη θέση.

Να σημειώσουμε ότι η Εθνική μας ομάδα συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Ομαδικό πρωτάθλημα με τους Ιάσωνα Παναγόπουλο (ΑΝΟ Γλυφάδας), Λεωνίδα Σέχου (ΝΟ Καλαμακίου) και τις Φραγκίσκη Κοσμά (ΝΟ Παλαιού Φαλήρου) και Αθηνά Σουλιώτη (ΝΟ Παλαιού Φαλήρου).

Νικήτρια ομάδα ήταν η Ιταλία, ενώ οι Πολωνοί από την 1η θέση υποχώρησαν στην 2η. Τις δύο ομάδες ακολούθησε η Ισπανία που από 4η βρέθηκε στην 3η θέση προσπερνώντας την Τουρκία που κατέλαβε την 4η θέση. Μια θέση πιο πάνω από την Ελλάδα ήταν η Γερμανία, ενώ την πρώτη 8άδα συμπλήρωσαν Κροατία και Γαλλία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα