fbpx

Παγκόσμιο ILCA 4 Youth: Σε τροχιά μεταλλίων οι Ελληνικές συμμετοχές (vid)

Παγκόσμιο ILCA 4 Youth: Σε τροχιά μεταλλίων οι Ελληνικές συμμετοχές (vid)

Θέση στο βάθρο διεκδικούν οι Καλπογιαννάκης, Γκίκα, Κυφίδης, Σπανός, που συνεχίζουν τις πολύ καλές εμφανίσεις. Το πανόραμα της 5ης και προτελεταίας ημέρες.

Πέμπτη και προτελευταία ημέρα δράσης στη Βιλαμόουρα της Πορτογαλίας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Νέων ILCA 4 με τον Νίκολο Κάσιτα από την Ιταλία να διατηρεί την πρώτη θέση στην κατηγορία όπεν ενώ δεύτερος είναι ο Διονύσιος Καλπογιαννάκης, ενώ ο Ολλανδός Μαξ Φρανκ συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.

Ο Στέφανος Τσάκος βρίσκεται στην 6η θέση και στην 4η στους νέους και ακολουθεί στην 7η ο Αλέξανδρος Κυφίδης που είναι όμως 3ος στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 16 ετών, αγκαλιάα με το μετάλλιο.

Στην πρώτη δεκάδα είναι και ο Παναγιώτης Σπανός που βρίσκεται στην 9η θέση. Πιο πίσω στην κατάταξη ακολουθούν ο Μάριος Σταθάς στη 12η θέση, ο Ευάγγελος Κουκούδης στην 15η, ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης στην 17η, ο Αδαμάντιος Πετριανός στην 27η, ο Νικόλας-Νεκτάριος Προκοπίου στην 33η, ο Γιώργος Ζυγούρης στην 46η, ο Γιάννης Κατσούλης στην 51η, ο Αχιλλέας Γκίκας στην 56η, ο Παναγιώτης Πολύμος στην 68η, ο Θεόφιλος Στυλίδης στην 70η, ο Στρατής Τζατζιμάκης στην 101η, ο Γιώργος Κυπραίος στην 126η, ο Νικόλας-Πέτρος Θεοδωράκης στην 148η, ο Αθανάσιος Νικολόπουλος στην 180η και ο Σωκράτης Ζεϊμπάρης στην 193η.

Στην κατηγορία όπεν των κοριτσιών η Τζινέβρα Καρακιόλο από την Ιταλία διατηρεί την κορυφή, μπροστά από την Ουκρανή Αλίνα Σαποβάλοβα και την Πέτρα Μάρεντιτς από την Κροατία που βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Η Ερμιόνη Γκίκα έχει μέχρι στιγμής την 4η θέση ενώ βρίσκεται 2η στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 16 ετών, την καλύτερη για τις ελληνικές συμμετοχές και ακολουθούν η Αργυρώ Κουραβέλου στην 7η – η οποία είναι 5η στην κατηγορία των νεανίδων – η Χριστίνα-Μαρία Μενή στην 14η, η Αμαλία Παπανικήτα στην 19η, η Μικαέλα Παναγοπούλου στην 34η, η Ελισάβετ Ηλιοπούλου στην 36η, η Τατιάνα Μπουγιατιώτη στην 38η, η Γεωργία Κατσούλη στην 43η, η Θεοδώρα Δαφερέρα στην 46η, η Ευαγγελία Καραγεώργου στην 49η και η Σοφία Καραουλάνη στην 89η.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα