fbpx

Παγκόσμιο ILCA 4 Youth: Ανέβηκε στην 2η θέση ο Καλπογιαννάκης και ελπίζει (vid)

Παγκόσμιο ILCA 4 Youth: Ανέβηκε στην 2η θέση ο Καλπογιαννάκης και ελπίζει (vid)

Το πανόραμα της τρίτης αγωνιστικής ημέρας. με τους Ιταλούς να πρωταγωνιστούν και τον Ελληνα ιστιοπλόο ν’ απέχει μόλις ένα βαθμό από την κορυφή.

Στη Βιλαμόουρα της Πορτογαλίας ολοκληρώθηκε η τρίτη ημέρα δράσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Νέων ILCA 4 με τη διεξαγωγή δύο αγώνων.

Η Ιταλία διατηρεί την κορυφή στην κατοχή της με τον Νίκολα Κάσιτα να παίρνει την πρώτη θέση στον όμιλό του καθώς νίκησε και στους δύο αγώνες. Ο συμπατριώτης του, Μασιμιλιάνο Αντονιάτσι τον ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ένα βαθμό πίσω, μαζί με τον Διονύσιο Καλπογιαννάκη.

Πρωτοπόρος στην κατηγορία των κοριτσιών πέρασε η Ιταλίδα Τζινέβρα Καρακιόλο ενώ σε απόσταση τριών βαθμών ακολουθεί η συμπατριώτισσά της, Μαρία-Βιτόρια Αρσένι και ακόμα ένα βαθμό πιο πίσω είναι η Ανεμάιν Άλγκρα από την Ολλανδία.

Αναφορικά με την παρουσία των ελληνικών συμμετοχών, πέρα από τη 2η θέση του Καλπογιαννάκη, ο Παναγιώτης Σπανός βρέθηκε στην 8η, ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης στην 9η, ο Στέφανος Τσάκος στη 10η, ο Ευάγγελος Κουκούδης στην 11η, ο Μάριος Σταθάς στην 13η, ο Αλέξανδρος Κυφίδης στην 15η, ο Γιώργος Ζυγούρης στην 25η, ο Αδαμάντιος Πετριάνος στην 31η, ο Παναγιώτης Πολύμος στην 39η, ο Γιάννης Κατσούλης στην 50η, ο Νικόλαος-Νεκτάριος Προκοπίου στην 58η, ο Αχιλλέας Γκίκας στην 60η, ο Θεόφιλος Στυλίδης στην 82η, ο Στρατής Τζατζιμάκης στην 91η, ο Γιώργος Κυπραίος στην 133η,  ο Νικόλαος-Πέτρος Θεοδωράκης στην 171η, ο Αθανάσιος Νικολόπουλος στην 185η και ο Σωκράτης Ζεϊμπάρης στην 186η.

Στην αντίστοιχη κατηγορία όπεν των κοριτσιών η Αργυρώ Κουρεβέλου συνεχίζει να έχει την υψηλότερη θέση από την ελληνική αποστολή, την 6η, ενώ ακολουθούν η Ερμιόνη Γκίκα με την 11η, η Χριστίνα-Μαρία Μενή στην 16η, η Αμαλία Παπανικήτα στην 21η, η Μικαέλα Παναγοπούλου στην 22η, η Γεωργία Κατσούλη στην 32η, η Θεοδώρα Δαφερέρα στην 34η, η Τατιάνα Μπουγιατιώτη στην 39η, η Ευαγγελία Καραγεώργου στην 48η, η Ελισάβετ Ηλιοπούλου στην 57η και η Σοφία Καραουλάνη στην 88η.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα