fbpx

Ευρωπαϊκό Όπτιμιστ: “Αγκαλιά” με το μετάλλιο ο Παναγόπουλος

Ευρωπαϊκό Όπτιμιστ: “Αγκαλιά” με το μετάλλιο ο Παναγόπουλος

Οι Έλληνες ιστιοπλόοι συνεχίζουν  να πρωταγωνιστούν στους αγώνες της Δανίας, με 4 απ’ αυτούς να βρίσκονται στην πρώτη 20άδα.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοϊας για σκάφη Όπτιμιστ έχει μπει στην τελική ευθεία, με τους Έλληνες ιστιοπλόους να συνεχίζουν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους, διεκδικώντας μέχρι και δύο μετάλλια, στην διοργάνωση της Δανίας.

Τέσσεροι από τους αθλητές μας βρίσκονται στην πρώτη 20άδα μεταξύ 142 σκαφών από 41 χώρες. Να σημειώσουμε μάλιστα ότι το πρωτάθλημα είναι open και συμμετέχουν σ’ αυτό ιστιοπλόοι από παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος όπως είναι η Βραζιλία, η Αργεντινή, οι Η.Π.Α., ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία κι άλλες.

Στα αγόρια ο Ιάσωνας Παναγόπουλος, του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας, χρεώθηκε με 49 βαθμούς ποινής στην 7η ιστιοδρομία (σ.σ. την οποία και αφαίρεσε ως τη χειρότερη) και στην 8η κατέλαβε την 2η θέση. Έτσι, με 24 β.π. είναι 2ος πίσω από τον Ιταλό Α. Μπριγκέτι ο οποίος έχει 22 β.π.

Ο Στέφανος Σαμαράς του Ν.Α.Ο. Μάτι έπεσε στην 11η θέση με 62 βαθμούς ποινής (36 και 41 αντίστοιχα) και κοντά του στην 13η θέση είναι ο Ερωτόκριτος-Νικόλαος Κομιανός του Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης με 66 β.π. και στην 17η ο Λεωνίδας Σέχου του Ν.Ο. Καλαμακίου με 80 β.π.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα