fbpx

Ευρωπαϊκό Νέων 420 & 470: Η πέμπτη ημέρα (vid)

Ευρωπαϊκό Νέων 420 & 470: Η πέμπτη ημέρα (vid)

Μετά από δύο ημέρες απραξίας εξαιτίας άπνοιας η δράση επέστρεψε στα νερά της Βιλαμόουρα.

Με ανέμους μέτριας έντασης τα πληρώματα επέστρεψαν στα πορτογαλικά νερά της Βιλαμόουρα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων 420 & 470. Ίαν Γουόκερ και Φιν Ντίκε για την Ισπανία πέρασαν στην κορυφή της 420 Open με δύο πρώτες και μία δεύτερη θέση ξεπερνώντας στην κατάταξη τις Ιταλίδες Καμίλα Μικελίνι και Μαργκερίτα Μπονιφάτσιο που πλέον ακολουθούν σε απόσταση 14 βαθμών ενώ στην τρίτη ανέβηκαν Φρέντι Πάρκιν και Άσερ Μπεκ από τις ΗΠΑ. Μία πολύ καλή ημέρα για τα ελληνικά πληρώματα στην κατηγορία καθώς η Δήμητρα Βαρθολομαίου με τη Μεταξία Γώγου ήταν στην έκτη θέση, Δημήτρης Μπήτρος και Κλειώ Σουλιώτη ακολούθησαν στην έβδομη και ο Δημήτρης με τον Νίκο Σουρλατζή ήταν στην ένατη.

 Στην κατηγορία κάτω των 17 ετών Ζέβεριν Γκέρικε και Ζάβερ Σβαρτζ από τη Γερμανία διατηρούν την πρώτη θέση ωστόσο ο Παναγιώτης Σωτηρίου με τον Συμεών Μιχαλόπουλο ήταν οι κορυφαίοι της ημέρας ανεβαίνοντας τρεις θέσεις. Αμελί Βέρλε και Αμελί Ριν από τη Γερμανία είναι πλέον η καλύτερη γυναικεία ομάδα στην τέταρτη θέση. Στην ίδια κατηγορία την έκτη καλύτερη επίδοση της ημέρας είχαν Ιακωβίνα Κερκέζου και Δανάη Γιαννούλη, στη δέκατη ο Αθανάσιος Λαχανής με τον Γιώργο Ηρακλή Μιχαλόπουλο, στην 13η ο Νικήτας Μελισσαράτος με τον Φίλιππο Κουλούρη και στην 20η η Μαρία Ιωάννα Σαρικαβάζη με τη Λυδία Ράπτη.

Στο μικτό 470 Ματίς Πακό και Λουί Ντε Ζεν από τη Γαλλία επέκτειναν τη διαφορά τους με δύο νίκες ενώ Κάσπερ Πάζεκ και Ολίβια Λασκόφσκα από την Πολωνία ανέβηκαν στη δεύτερη θέση και σε απόσταση οκτώ βαθμών από την κορυφή. Όλα πλέον θα κριθούν στην έκτη και τελευταία ημέρας της διοργάνωσης.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα