fbpx

Πανελλήνιο: Οι πρωταθλητές Ελλάδος στο Κιλκίς

Πανελλήνιο: Οι πρωταθλητές Ελλάδος στο Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε το περασμένο διήμερο 29-30 Απριλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς και την ευρύτερη περιοχή.

Στην Κατηγορία Ενηλίκων Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Κωνσταντίνου από την Λαμία και τον ΑΙΟΛJC με την Soraya που ολοκλήρωσε τη διαδρομή των 100χμ. σε 07:30:24. Δεύτερος ήταν o Μανόλης Μαχραμάς από την Ρόδο και το ΚΕΙΡ με την LLG Nadide με χρόνο 07:43:20 και τρίτη η Στέλλα Παπανικολάου επίσης από το ΚΕΙΡ με την GA Evinia με χρόνο 07:43:21.

Στην Κατηγορία Εφήβων ο μοναδικός αθλητής που τερμάτισε τα 80 χμ. σε χρόνο 05:17:13 ήταν ο Ανδρέας Τσιρούνης με την Akira από τη Λαμία και τον ΑΙΟΛJC και αναδείχθηκε Πρωταθλητής. Στην Κατηγορία Παίδων Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Σοφία Φελέκη του ΙΠΟΑ με τον Nihal που ολοκλήρωσε τη διαδρομή των 60χμ. σε χρόνο 04:08:26. Στην 2η θέση ήταν η Κυριακή Καλπαξίδου με την Amira του ΑΙΚ με χρόνο 04:08:27 και στην 3η θέση η Αρετή Πατσιούρα με τον Salamon Ektoras Rτου ΙΟΚΙΛ με χρόνο 04:49:57.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες των αγώνων Πρωταθλήματος νικητές ήταν στην Κατηγορία Β ο Πολυχρόνης Παπαδόπουλος του ΙΟΚΙΛ με τον Atac, στην Κατηγορία Γ η Βασιλική Γαλιγαλίδου με την Izarma του ΙΟΠΙ, στην Κατηγορία Δ η Γεωργία Μαμάη του ΙΠΟΑ με τον Morgan και στην Κατηγορία Δ Παίδων η Βασιλική Κατσαρού με την Faidra του ΙΟΠΙ.

Η διοργάνωση του Πρωταθλήματος ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Παπαδόπουλου, από τους πρωτεργάτες της Ιππικής Αντοχής στην Ελλάδα, διεθνή κριτή, διεθνή επόπτη του αθλήματος και μοναδικό Έλληνα διεθνή Τεχνικό Επιτετραμμένο, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιππασία