fbpx

Global Champions Tour: Πρώτη νίκη για τον Βιλ (vid)

Global Champions Tour: Πρώτη νίκη για τον Βιλ (vid)

Ο Γερμανός Ντάβιντ Βιλ πήρε τη νίκη στον τρίτο γύρο της σεζόν για το Global Champions Tour στην πόλη του Μεξικού.

 Συνολικά 9 συνδυασμοί πέρασαν από τον πρώτο γύρο στο jump-off που διεξήχθη στο Κάμπο Μάντε και ο Βιλ, αγωνιζόμενος με το My Prins van Dorperheide έκανε τη διπλή άπταιστη διαδρομή σε 43, 16 δευτερόλεπτα, μία επίδοση αρκετή για να του δώσει την πρώτη νίκη καριέρας στη διοργάνωση.

 «Το άλογό μου το έκανε πολύ εύκολο σήμερα, αγωνίστηκε απίστευτα μπροστά σε αυτό το απίστευτο κοινό», είπε ο νικητής. «Το άλογο άξιζε τη νίκη την περασμένη εβδομάδα στο Μαϊάμι αλλά έκανα ένα λάθος στο τελευταίο εμπόδιο του jump-off οπότε χαίρομαι που επανόρθωσα σήμερα».

Με τη νίκη του ο Νιλ εξασφάλισε θέση στο Global Champions Tour Super Grand Prix της Πράγας, στην Τσεχία, το Νοέμβριο, μαζί με τους συμπατριώτες του, την Κάτριν Έκερμαν και τον Φίλιπ Βαϊσχάουπτ, που πήραν τη νίκη σε Μαϊάμι και Ντόχα αντίστοιχα.

 Η Μάλιν Μπάριαρντ-Τζόνσον από την Σουηδία, κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο ομαδικό πήρε τη 2η θέση ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε η Αμερικανίδα Λόρα Κράουτ. Επόμενος σταθμός, η πρωτεύουσα της Ισπανίας, η Μαδρίτη, το διάστημα 12 με 14 Μαϊου.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιππασία