fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης: Νικητής στο Μέχελεν ο Βερμίρ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης: Νικητής στο Μέχελεν ο Βερμίρ (vid)

Ο Βέλγος Βιλμ Βερμίρ πανηγύρισε τη νίκη μπροστά στο κοινό της χώρας του καθώς πήρε την πρώτη θέση στο Μέχελεν για τον ένατο προκριματικό σταθμό του παγκοσμίου κυπέλλου υπερπήδησης εμποδίων στη δυτική ευρωπαϊκή λίγκα.

Ο 43χρονος ιππέας με το Iq van het Steenje εμφανίστηκε πέμπτος και τελευταίος χρονικά στον τελικό γύρο, το jump-off, παίρνοντας τη νίκη με διπλή άπταιστη διαδρομή και με χρονική επίδοση 34,45 δευτερολέπτων ξεπερνώντας για 74 εκατοστά του δευτερολέπτου την επίδοση του Γερμανού Χανς-Ντίτερ Ντρέχερ.

Μεγάλη η μάχη για την τελευταία θέση του βάθρου με τον Γερμανό Ντάνιελ Ντόισερ να επικρατεί των ντόπιων Πίτερ Ντεβός και Ζιλ Τομάς που κατέλαβαν την 4η και 5η θέση αντίστοιχα. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Ντόισερ έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για τους τελικούς του παγκοσμίου κυπέλλου που θα διεξαχθούν στην Όμαχα των Ηνωμένων Πολιτειών τον Απρίλιο. Ντόισερ και Ντρέχερ θα πάρουν μέρος και στον επόμενο σταθμό, στη Βασιλεία της Ελβετίας, ενώ η επόμενη εμφάνιση του Βερμίρ θα είναι στο μεθεπόμενο, στη Λειψία της Γερμανίας.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιππασία