fbpx

Πανελλήνιοι Ιππικής Δεξιοτεχνίας: “Χρυσή” η Χριστίνα Σαχίνογλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Πανελλήνιοι Ιππικής Δεξιοτεχνίας: “Χρυσή” η Χριστίνα Σαχίνογλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας, που έγιναν σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας.

Στην Κατηγορία Ενηλίκων η Χριστίνα Σαχίνογλου με τον Damor ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Πανελληνιονίκης, μετά από τρεις νίκες στα αγωνίσματα Δα, Δβ και Freestyle με συνολικό ποσοστό 67,41%. Στην 2 η θέση ήταν ο Στέλιος Σταυρουλάκης του ΑΚΙΒ με τον Baiao με συνολικό ποσοστό 66,10% και στην 3 η θέση η Ελισάβετ Μάικα με τον Askad του ΙΟΜ με ποσοστό 63,38%.

Ακόμη κατά τη διάρκεια του τριημέρου και τελευταίου αγώνα της χρονιάς για την Ιππική Δεξιοτεχνία αναδείχθηκαν οι Πολυνίκες της χρονιάς. Στο Α3 Παίδων Πολυνίκης ήταν η Καρολίνα Ατσαλάκη του ΕΙΟ με τον Spoekedammetje Nikos με 47 βαθμούς στους 10 αγώνες, στο Α3 Ενηλίκων Πολυνίκης ήταν η Θεοδώρα Παπίδα του ΑΟΙ με τον Oli Scot με 34 βαθμούς, στο αγώνισμα Β7 Πολυνίκης ήταν η Αλεξάνδρα Ταχιάτη με τον Amiable des Rhodes του ΕΙΟ με 50 βαθμούς κα στο Γ4 Εφήβων Πολυνίκης ήταν η Ιλένια Οικονόμου με τον King Black με 41 βαθμούς.

Ακολουθούν αυτή την εβδομάδα, 8-11 Δεκεμβρίου, οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων επίσης στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Τα μετάλλια:
1. Σαχίνογλου Χριστίνα (Damor)
2. Σταυρουλάκης Στέλιος (Baiao)
3. Μάικα Ελισάβετ (Askad)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιππασία