fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης: Νικητής ξανά στη Μαδρίτη ο Επεγιάρ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης: Νικητής ξανά στη Μαδρίτη ο Επεγιάρ (vid)

Η πρωτεύουσα της Ισπανίας, η Μαδρίτη, αποδεικνύεται ένα ευχάριστο μέρος για τον Ζουλιάν Επεγιάρ. Νικητής 12 μήνες πριν στο πλαίσιο της δυτικής ευρωπαϊκής λίγκας για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου υπερπήδησης με το Billabong du Roumois, ο Γάλλος πήρε ξανά τη νίκη αυτή τη φορά με ένα άλλο άλογο 10 ετών, το Caracole de la Roque.

 Συνολικά 15 συνδυασμοί σημείωσαν άπταιστη διαδρομή στον πρώτο γύρο και πέρασαν στον τελικό, το jump-off κανείς όμως από τους άλλους 14 δεν μπόρεσε να αποδειχθεί καλύτερος από τον γαλλικό με τον Επεγιάρ να παίρνει 2η νίκη σε ισάριθμους αγώνες με το συγκεκριμένο άλογο και να μετρά 7 σερί νίκες σε όποια κατηγορία έχει λάβει μέρος.

 Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Γερμανός Ντάνιελ Ντόισερ με το Bingo Ste Hermelle ενώ στην τριάδα του βάθρου βρέθηκε ένας ακόμα Γάλλος, ο Σιμόν Ντελέστρ με το Cayman Jolly Jumper. Με τη νίκη αυτή ο Επεγιάρ ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας ενώ ο επόμενος αγώνας, ο 7ος, με τα προκριματικά να φτάνουν στα μισά, διεξάγεται αυτή την εβδομάδα και πάλι επί ισπανικού εδάφους αλλά στην περιοχή της Λα Κορούνια.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιππασία