fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης: Νικήτρια στο Λας Βέγκας η Κίναν (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης: Νικήτρια στο Λας Βέγκας η Κίναν (vid)

Επτά μήνες πέρασαν από την προηγούμενη φορά που η Λίλι Κίναν αγωνίστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες για διεθνές τουρνουά και η Αμερικανίδα με το Agana van het Gerendal Z πήρε τη νίκη στον πέμπτο από τους 8 προκριματικούς σταθμούς της βόρειας αμερικανικής λίγκας για το παγκόσμιο κύπελλο υπερπήδησης εμποδίων.

 Συνολικά 27 ήταν οι συμμετοχές στον πρώτο γύρο με 6 από αυτές να σημειώνουν την άπταιστη διαδρομή και να περνούν στον τελικό γύρο, το jump-off. Η Λίλι Κίναν έκανε τελευταία την εμφάνισή της και σημείωσε νέα άπταιστη διαδρομή με 36,47 δευτερόλεπτα, επικρατώντας του Ιρλανδού Ντάνιελ Κόιλ, ο οποίος ήταν ο νικητής της περασμένης εβδομάδας στο Τορόντο και σε αυτό τον αγώνα διάλεξε να αγωνιστεί με το 9χρονο Ivory TCS. Την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε η 18χρονη Αμερικανίδα Ελίζα Μπροζ.

 Ο Ιρλανδός Κόνορ Σουέιλ, νικητής στους πρώτους 2 σταθμούς της σεζόν, δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό γύρο ωστόσο παραμένει πρωτοπόρος της βαθμολογίας, δύο βαθμούς μπροστά από τον Ισραηλινό Ντάνιελ Μπλούμαν. Επόμενος σταθμός, ο έκτος από τους 8, στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας στις 17 Δεκεμβρίου.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιππασία