fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης: Νικητής στην Στουτγκάρδη ο Φόγκελ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης: Νικητής στην Στουτγκάρδη ο Φόγκελ (vid)

Τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου υπερπήδησης έχουν δημιουργήσει παράδοση με την παρουσία νέων νικητών κάθε σεζόν και ο 25χρονος Ρίτσαρντ Φόγκελ κατάφερε μπροστά στο κοινό της χώρας του να πάρει τη νίκη με το 10 ετών United Touch S στον πέμπτο από τους συνολικά 14 σταθμούς της δυτικής ευρωπαϊκής λίγκας στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας.

 Με 13 συνδυασμούς να προκρίνονται στον τελικό γύρο, το jump-off, ο Φόγκελ κατάφερε να πετύχει την καλύτερη επίδοση με τον Ιρλανδό Ντένις Λιντς και τον Ελβετό Στιβ Γκερντά να μοιράζονται τη 2η θέση. Νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη και παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Σουηδός Χένρικ Φον Έκερμαν, πήρε την 4η θέση μπροστά από τον Ολλανδό Χάρι Σμόλντερς και τον Γάλλο Κέβιν Στοτ.

Στον αγώνα έκαναν την εμφάνισή τους πολλά νεαρά άλογα τα οποία ανταποκρίθηκαν στην περίσταση ωστόσο η νίκη του Φόγκελ γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή από το γεγονός ότι ήταν μόλις η 4η παρουσία του σε αυτό το επίπεδο. Ο τελικός του παγκοσμίου κυπέλλου διεξάγεται στην Όμαχα των Ηνωμένων Πολιτειών τον Απρίλιο του 2023 ενώ επόμενος προκριματικός σταθμός είναι το τελευταίο διήμερο του Νοεμβρίου στη Μαδρίτη της Ισπανίας.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιππασία