fbpx

Στην Ελλάδα για σεμινάρια ο Σουηδός τεχνικός Σίλβε Σοντερστράντ

Στην Ελλάδα για σεμινάρια ο Σουηδός τεχνικός  Σίλβε Σοντερστράντ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας σε συνεργασία με την Τεχνική Επιτροπή Υπερπήδησης Εμποδίων διοργανώνουν ιππικά σεμινάρια για Παίδες και Εφήβους υπό την καθοδήγηση του Σουηδού, Σίλβε Σόντερστραντ.

Τα σεμινάρια είνα η συνέχεια αυτών στις 14 Οκτωβρίου 2022, έχοντας ίδιο θέμα. Μετά τη λήξη της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής, η ΕΟΙ και η ιππική εγκατάσταση MVA Stables, ανακοίνωσε τη συμμετοχή 8 εφήβων και 12 παίδων στο 1ο σεμινάριο παίδων/εφήβων με τον φημισμένο Σουηδό τεχνικό, κ. Σίλβε Σοντερτστράντ.

Οι αθλητές:

Έφηβοι

Κουδουνά Σοφία
Σεμέλη Πόπη
Μπίκου Κωνσταντίνα
Σκλαβενίτη Τζώρτζια
Παρασχάκης Συμεών
Κουρόγλου-Ανανιάδη Ίλια
Δρακάκη Μάγια
Πεταβατζή Μαριλού

Παίδες

Μεγάλος Λουκάς
Κατσάμπα Μαρίλη
Λάιου Σεμέλη
Μαρινοπούλου Αλεξάνδρα
Οικονομόπουλου Εμμελία
Μπαλιούσης Λουκάς
Μπαλιούση Βάσω
Θεοδώρου Μαριάννα
Παρασχάκη Αμαρυλλίς
Τζαβοπούλου Ελένη
Καβαλλάρη Μαρία
Καραγιάννη Νεφέλη

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα το Σάββατο, 26 και την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 στο κλειστό ιπποδρόμιο της εγκατάστασης MVA Stables στο Τατόι, Αττικής και το ωρολόγιο πρόγραμμα θα έχει και τις δύο ημέρες ως εξής: 

08:30 1η ομάδα Παίδων-4 ζευγάρια
10:00 2η ομάδα Παίδων-4 ζευγάρια
11:30 3η ομάδα Παίδων-4 ζευγάρια
13:00 παρουσίαση Sylve Soderstrand για team spirit building και horse & show management σε όλους τους συμμετέχοντες παίδες/εφήβους και τις ομάδες τους – ερωτήσεις και συζήτηση
14:00 διάλειμμα για γεύμα στις εγκαταστάσεις MVA
15:00 1η ομάδα Εφήβων-4 ζευγάρια
16:30 2η ομάδα Εφήβων-4 ζευγάρια

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, οι αθλητές που ανακοινώθηκαν θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους δεσμευτικά την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022, προκειμένου η σύνθεση των ομάδων, οι οργανωτικές λεπτομέρειες και οι πληροφορίες πρόσβασης στην εγκατάσταση MVA Stables να τους κοινοποιηθούν από τη Γραμματεία της ΕΟΙ, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022.

Υπενθυμίζεται ότι το σεμινάριο δεν θα είναι ανοικτό στο κοινό, ωστόσο οι αθλητές μπορούν να συνοδεύονται από την οικογένεια και τον προπονητή τους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιππασία