fbpx

Παγκόσμιο Kύπελλο: Νικητής και στην Ουάσινγκτον ο Κόνορ Σουέιλ (vid)

Παγκόσμιο Kύπελλο: Νικητής και στην Ουάσινγκτον ο Κόνορ Σουέιλ (vid)

Μετά τη νίκη του στο Σακραμέντο με το Vital Chancede la Roque, στον πρώτο προκριματικό αγώνα για το παγκόσμιο κύπελλο υπερπήδησης εμποδίων, ο Ιρλανδός Κόνορ Σουέιλ πήρε τη νίκη και στο δεύτερο σταθμό, στην Ουάσινγκτον , αυτή τη φορά με το Count Me In.

 Η διαδρομή που σχεδίασε ο Πορτογάλος Κόστα Καμπράλ ήταν άκρως τεχνική με την περιοχή να φιλοξενεί για πρώτη φορά προκριματικό αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου, με τους τελικούς να διεξάγονται στην Όμαχα των Ηνωμένων Πολιτειών τον Απρίλιο του 2023.

Εννέα ήταν οι συνδυασμοί που πέρασαν στον τελικό γύρο, το jump-off με τον Σουέιλ να αποδεικνύεται ο ταχύτερος με 35,76 δευτερόλεπτα ενώ ακολούθησε από τη δεύτερη θέση ο γεννημένος στην Κολομβία Ισραηλινός Ντάνιελ Μπλούμαν με 36 δευτερόλεπτα και ο Αμερικανός Μπράιαν Μόγκρε με 36,74.

 «Το Count Me In έχει αλλάξει πραγματικά την καριέρα μου, με έχει φέρει σε πολλά σημεία που δεν έχω βρεθεί ξανά και το κάνει με μεγάλη επιτυχία. Γνωρίζω τις ικανότητές του και η επιστροφή στους τελικούς του παγκοσμίου κυπέλλου είναι κάτι που ανυπομονώ να πετύχω μαζί του», είπε ο νικητής.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιππασία