fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης εμποδίων: Αρχή με νίκη για τον Σουέιλ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης εμποδίων: Αρχή με νίκη για τον Σουέιλ (vid)

O Ιρλανδός Κόνορ Σουέιλ με το Vital Chance de la Roque πήρε τη νίκη στον πρώτο αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου υπερπήδησης εμποδίων στο Σακραμέντο των Ηνωμένων Πολιτειών, ένα μέρος που είχε αποδειχθεί κορυφαίος και δώδεκα μήνες πριν.

 Η διαδρομή που σχεδίασε ο Γερμανός Όλαφ Πέτερσεν αποδείχθηκε ιδιαίτερα προκλητική καθώς η πρώτη άπταιστη διαδρομή ήρθε από τον Σουέιλ που έκανε 19ος χρονικά την εμφάνισή του. Ο τελικός γύρος, το jump-off είδε μόλις τρεις συνδυασμούς με τον Σουέιλ να πετυχαίνει ξανά την άπταιστη διαδρομή σε 38,19 δευτερόλεπτα. Δεύτερη η 20χρονη Αμερικανίδα Σοφία Σίγκελ με το A-Girl που είχε τέσσερις βαθμούς ποινής σε 50,02 δευτερόλεπτα και τρίτη η συμπατριώτισσά της Νάταλι Ντιν με το Chance Ste Hermelle και με απολογισμό οκτώ βαθμών ποινής σε 43,65 δευτερόλεπτα.

 «Όταν εμφανίζεσαι σε ένα τελικό γύρο με τρεις συνδυασμούς το βάθρο είναι εξασφαλισμένο αλλά προτιμώ την πρώτη θέση και ήθελα να αξιοποιήσω την κάθε πιθανότητα», είπε ο Σουέιλ. «Σχέδιό μου ήταν να είμαι πρώτος και να μην δώσω ευκαιρίες».

 Αναφορικά με τη βαθμολογία της αμερικανικής λίγκας, η Σίγκελ είναι δεύτερη με 17 βαθμούς και η Ντιν τρίτη με 15 ενώ απομένουν επτά αγώνες μέχρι το Μάρτιο με επόμενο σταθμό το Άπερ Μάλμπορο, ξανά στις Ηνωμένες Πολιτείες, στις 29 Οκτωβρίου.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιππασία