fbpx

Παγκόσμιο Breeding: Διπλή επιτυχία για την Ιρλανδία

Παγκόσμιο Breeding: Διπλή επιτυχία για την Ιρλανδία

Με δύο τίτλους έφυγε η ομάδα της Ιρλανδίας από το Λάνακεν του Βελγίου στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος Breeding για νεαρά άλογα από πέντε έως επτά ετών.

Ο Τζέραρντ Ο’Νιλ με το BP Goodfellas πήρε τον τίτλο στην κατηγορία των αλόγων πέντε ετών με άπταιστη διαδρομή στον τελικό και με χρονική επίδοση 40,12 δευτερολέπτων. Ο τίτλος αυτός ήταν ο τρίτος στην καριέρα του Ιρλανδού ιππέα που είχε πάρει εκείνον για τα εξάχρονα άλογα το 2016 με το Killossery Kaiden και το 2017 με το Columbcille Gipsy.

 Στον τελικό της κατηγορίας των εξάχρονων αλόγων ο Ίθεν Αχέρν ήταν ο μοναδικός Ιρλανδός σε ένα σύνολο 270 συνδυασμών με τους 40 από αυτούς να περνούν στον τελικό. Ο Αχέρν έφτασε στον τίτλο με το ABC Saving Grace με άπταιστη διαδρομή σε 36,74 δευτερόλεπτα.

Τέλος, στην κατηγορία των αλόγων επτά ετών ο Σουηδός Ρολφ-Γκόραν Μπένγκτσον πήρε την πρώτη θέση και το χρηματικό έπαθλο των 25.000 ευρώ με το Caillan που έχει γονείς τον Casall και την Carry, άλογα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία επιτυχιών. Ο Σουηδός έφτασε στην άπταιστη διαδρομή με επίδοση 39,92 δευτερολέπτων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιππασία