fbpx

Διήμερο Τουρνουά Ανάπτυξης 2022 στον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας

Διήμερο Τουρνουά Ανάπτυξης 2022 στον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας

Το Σάββατο 1/10 ο Ιππικός Όμιλο Καλαμάτας υποδέχεται το Τουρνουά Ανάπτυξης Ιππασίας με αθλητές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Το τουρνουά είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο και προπονητή του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας Νίκο Δρούγα, οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο από τις 10 το πρωί με την ιππική δεξιοτεχνία και την Κυριακή με τα εμπόδια που θα είναι 80 πόντους, 1 μέτρο και μια έξτρα κατηγορία που θα είναι 1.15-1.20 μέτρα.

Στην συνέχεια ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, Στάθης Παναγάκης αναφέρθηκε στους φετινούς αθλητές από την περιφέρεια της Ελλάδας όπως το Βόλο, το Κιλκίς, την Κρήτη, τη Ρόδο και την Καλαμάτα. Οι αθλητές θα είναι γύρω στους 100 και αγωνίζονται επί ίσοις όροις. Αυτό είναι σημαντικό για τους αθλητές της επαρχίας που είναι πολύ δύσκολο και δαπανηρό να μετακινηθούν στην Αθήνα. Ανέφερε ακόμη ότι είναι ένα κίνητρο για να επιστρέψει η ιππασία στην περιφέρεια, κοντά στον κόσμο της.

Επίσης, ο κύριος Παναγάκης τόνισε το υψηλό επίπεδο του Ιππικού Ομίλου της Καλαμάτας που από το 2012 έχει φτάσει να έχει 29 αθλητές, με Βαλκανιονίκες και πολλά βραβεία.

Ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας στην Δυτική Παραλία Καλαμάτας περιμένει τους φίλους του αθλήματος το Σάββατο και την Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι το τέλος των αγώνων.

Το πρόγραμμα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιππασία